Za kraj leta velika promena, kosa Vesne Dedić ne prestaje da se komentariše FOTO

Za kraj leta velika promena, kosa Vesne Dedić ne prestaje da se komentariše FOTO

Autor: | 15/09/2024

0

Vesna Dedić započela je novu televizijsku sezonu na Blic televiziji, a sa njom i novu emisiju "Dame sa hercom" koju vodi u društvu još tri divne dame, Tamarom Raonić, Natašom Kovačević i Zorom Dobričanin Nikodinović.

Naravno, podrazumeva se da je u programskoj šemi i "Balkanskom ulicom", a kako voditeljka voli izazove i promene, osim što je započela novi projekat, i kosa Vesne Dedić doživela je transformaciju.

Antonio Anhel / Ata images

 

Novinarkin izgled je fenomenalan, posebno ako uzmemo u obzir da će krajem godine proslaviti 57. rođendan, pa se mnogi slažu da je ona jedna od onih dama na čijem licu i telu godine ne ostavljaju traga i da stari kao vino.

Damsko držanje i savršen osećaj za modu stavke su koje svakako utiču na utisak koji spisateljica u javnosti ostavlja i zbog čega mahom dobija komplimente, pa svojim stilom, načinom nege i održavanjem prirodne lepote mnogim damama predstavlja inspiraciju.

Kosa Vesne Dedić jedan je od segmenata kojim ona i te kako zna da se istakne iz mase, a primetno je da posebnu brigu vodi o tome, pa se samim tim može pohvaliti zdravom, bujnom i negovanom gustom frizurom.

Pročitajte: Vesna Dedić u haljini koja slavi žensku figuru i ističe atribute FOTO

U jednom intervjuu za domaće medije istakla je da kosi zaista poklanja mnogo pažnje.

A ovog leta došlo je vreme za promenu boje, tačnije nijansiranje. Voditeljka se odlučila da posvetli svoju kosu, te će, ukoliko nastavi, uskoro i Vesna postati plavuša.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesna Dedić (@dedicvesna)

 

Svi znamo da godinama preferira boju meda i smeđu kosu, ali kako se trendovi menjaju Vesna ide u korak sa njima pa se odlučila na veliku promenu.

Na račun novog imidža dobila je salvu komplimenata, kako ju je nova boja kose dodatno podmladila i oplemenila njen izgled.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić M.M.ATAImages

Pročitajte još

Najnovije vesti