Sanja Kužet dva meseca od porođaja u helankama i bez šminke, ovo je realnost jedne mame FOTO

Sanja Kužet dva meseca od porođaja u helankama i bez šminke, ovo je realnost jedne mame FOTO

Autor: | 17/09/2024

0

Sanja Kužet posle porođaja uživa u porodičnom domu sa tri sina i suprugom Nemanjom Živojinovićem.

Kako je najmlađeg, Vuka, rodila pre dva i po meseca, petočlana porodica još uvek se uhodava sa novim članom koji diktira tempo života.

Instagram

 

U januaru ove godine povukla se sa malih ekrana i iz emisije „Zvezde Granda”, ali kolege i prijatelje sa kojima radi nije zaboravila, što je juče i dokazala.

Naime, voditeljka se pojavila na početku snimanja nove sezone kako bi pružila podršku svima, a ono što je oduševilo sve prisutne je kako Sanja Kužet posle porođaja izgleda.

U uskim helankama koje ističu njenu vitku figuru i bez trunke šminke pojavila se u studiju na Košutnjaku, i da ne zaboravimo, sa širokim, prepoznatljivim osmehom na licu.

Antonio Anhel / Ata images

 

Srdačno se pozdravila sa svima a najduže je ćaskala sa kolegama Vojom Nedeljkovićem i Anom Sević koja ju je zamenila na voditeljskom mestu.

Pročitajte: Dok bebu čuva tata, a sinovi su u školi, Sanja Kužet uslikana ovde FOTO

Na račun izgleda i figure koju je povratila samo 60 dana od porođaja Sanja je dobila pregršt komplimenata, a čim beba malo ojača, verujemo da će se ona vratiti poslu koji najviše voli.

Suprug joj je od prvog dana veze velika podrška, te su obaveze oko sinova pošteno podeljene, što Kužetovoj veoma znači kako bi imala vreme samo za sebe.

Upravo juče, dok je ona uživala na sceni na kojoj se najlepše oseća, tata je ostao kod kuće sa bebom, pa je i to sigurno jedan od velikih razloga što Sanja izgleda nikad lepše.

Antonio Anhel / Ata images

 

 

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Antonio Anhel / Ata images

Pročitajte još

Najnovije vesti