Za bilo koju priliku: Frizura Marije Egelje gotova je za 30 sekundi, a efekat je wow

Za bilo koju priliku: Frizura Marije Egelje gotova je za 30 sekundi, a efekat je wow

Autor: | 26/09/2024

0

Imate važan događaj, kasnite na posao ili večeru sa prijateljicama, a nemate puno vremena za sređivanje?

Frizura Marije Egelje je sve što vam treba u tom slučaju s obzirom da je spremna za trideset sekundi, bukvalno.

Boško Karanović

 

Voditeljka se nedavno vratila sa porodiljskog odsustva, te vredno radi svakog dana, a uveče tokom septembra neretko ima zanimljive događaje.

Naime, kako medijska kuća za koju ona godinama radi slavi ovog meseca trideset godina postojanja, gotovo svake večeri organizuju neka dešavanja za zaposlene i prijatelje.

S obzirom na to da je Marija majka dvogodišnjaka, retki su trenuci da ima previše slobodnog vremena kako bi se posvetila izgledu i spremanju za crveni tepih.

To je i sama napisala iskreno na Instagramu uz fotografiju na kojoj izgleda poput holivudskih diva, te je dobila bezbroj komplimenata.

Pročitajte: Na svaka tri dana radi ovo i izgleda savršeno - Dijeta Marije Egelje za vitku figuru bez mnogo truda

- Mama kad se sama spremi za 30 minuta, jer je tako u mogućnosti, inače ovo je najlakša i najbrža frizura ikada, a izgleda tako glam (kome stoji naravno, probajte, čak nisam imala lak samo gel "and that’s it").

Bilo bi glupo da ne umem sama da stavim šminku posle toliko godina folklora i rada na TV, čak sam i trepavice zalepila - napisala je voditeljka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @marija.egelja

 

I zaista frizura Marije Egelje je toliko efektna, a tako jednostavna za pravljenje da možete isprobati koliko već sada u kućnim uslovima kako će vam stajati.

Njoj se savršeno uklopila u celokupni "golden" imidž jer je dala posebnu notu elegancije i sofisticiranosti neobičnom i trendi stajlingu, odnosno odelu sa velikim prorezom u predelu grudi.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Antonio Ahel/ATAImages

Pročitajte još

Najnovije vesti