Najtrendi frizuru i boju kose ove jeseni ponosno nosi Jovana Pajić FOTO

Najtrendi frizuru i boju kose ove jeseni ponosno nosi Jovana Pajić FOTO

Autor: | 01/10/2024

0

2024. godinu, posebno letnji period Jovana Pajić pamtiće kao jedan od najlepših u životu, trenutno je jedna od najtraženijih pevačica i radi punom parom.

Ipak, ona uspeva da pronađe vremena za sebe, te je odlučila da svrati do jednog salona lepote i napravi po neku promenu pa je tako frizura Jovane Pajić njen novi zaštitni znak, osvežen novim bojama.

Instagram reels printscreen

 

Svetliji pramenovi postignuti balajaž tehikom kosi Jovane Pajić dali su svežinu i učinili da ona prosto zablista.

Pevačica je donedavno imala tamnosmeđu kosu, ali sada, na leto, stiglo je vreme za promene. Jovana se novom frizurom pohvalila na društvenim mrežama, a komplimenti su počeli da pristižu sa svih strana.

Jovanini pratioci složili su se da joj nova boja kose fenomenalno stoji i da sa svetlijim pramenovima izgleda svežije i mlađe.

Inače, bivša supruga frontmena „Tropiko benda” poznata je po originalnom imidžu. Ona je dosledna svom stilu i najčešće je možemo videti u ženstvenim haljinama koje uglavnom „začini” nekim oversize komadom.

Pročitajte: Sa promenom mog statusa, došlo je do... Jovana iznela istinu o odnosu sa Marijom, sve rečeno

Kada je frizura u pitanju, Jovana ostaje dosledna dugoj, smeđoj kosi raskošnog volumena, a omiljene su joj one u stilu šezdesetih.

Kako nam stižu jesenji dani, pevačica je poželela da ofarba kosu u nešto svetlije tonove, a ceo proces pokazala je na Instagramu.

Instagram

 

Nije tajna da je jedna od njenih najboljih prijateljica ujedno i jedna od najtraženijih frizerki u Beogradu, pa samim tim finalni proizvod je morao da bude sjajan.

Baš takva i jeste nova frizura Jovane Pajić, svetla, sjajna,sveže ošišana i ofarbana u pravim jesenjim tonovima za koje se odlučuju mnoge dame.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić Antonio Ahel/ATAImages

Pročitajte još