Sofija Milošević ima 33, a sa novom frizurom izgleda bar 10 godina mlađe, kakva promena FOTO

Sofija Milošević ima 33, a sa novom frizurom izgleda bar 10 godina mlađe, kakva promena FOTO

Autor: | 02/10/2024

0

Duga plava kosa je od mlađih dana zaštitni znak Sofije Milošević, koja baš zbog boje kose mnoge podseća na Barbiku.

Na upravo završenoj Nedelji mode u Parizu imali smo priliku da vidimo kako izgleda nova frizura Sofije Milošević, koja je pobrala brojne pozitivne kritike.

Antonio Ahel/ATAImages

 

Ona je imala priliku da prisustvuje reviji na kojoj je modna kuća "Balenciaga" predstavila žensku kolekciju za proleće i leto 2025. godine, a pojavila se u modnom izdanju s potpisom ovog brenda.

Nevenčana supruga fudbalera Luke Jovića odabrala je pripijenu belu haljinu sirena-kroja, špicaste srebrne papuče i kožnu jaknu u sportskom stilu, kao i čuvenu "Hourglass" tašnicu. Tom prilikom predstavila je dugački paž.

Sofija se opredelila za bob koji pada do ključnih kosti, bez šiški, a isfeniran je tako da ističe volumen kose, pa ona deluje gušće i blago razbarušeno.

Kako bi se sprečilo krzanje i oštećenja kose usled trenja sa šalovima i džemperima tokom jeseni, frizeri često preporučuju da se ona skrati početkom sezone.

Pročitajte: Kako to manekenka, a ne izgladnjuje se - Recept Sofije Milošević je prava energetska bomba

Zato se podmlađujući klasik bob nepogrešivo vraća svake godine, a ova frizura ima brojne varijante, od izrazito kratkih do veoma dugačkih verzija.

Ove godine posebno je popularan "lob" (eng. long bob), koji pada do korena vrata ili ključnjače i pruža veoma šik izgled.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA MILO (@sofijamilo)

 

Takav stil zahvalan je i za kombinovanje jer pruža više mogućnosti za eksperimentisanje s frizurama, a kosa je dovoljno dugačka da može da se podigne.

Šta vi kažete, kakva je nova frizura Sofije Milošević? Da li joj ova promena prija?

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić M.M./ATAImages

Slične Vesti

Pročitajte još

Najnovije vesti