Ana Ivanović iskreno: Moja porodica se mnogo žrtvovala za mene

Ana Ivanović iskreno: Moja porodica se mnogo žrtvovala za mene

Autor: | 20/12/2016

0

Ana Ivanović već nekoliko dana boravi u Beogradu, a u naš glavni grad došla je da bi sa porodicom proslavila krsnu slavu, Svetog Nikolu.

Iako vodi zdrav život, Ana je na slavi sebi dala oduška i uživala u slavskoj trpezi.

Skromnost koja je oduševila sve: Ana i Bastijan kao sav normalan svet (foto)

- Brat je zadužen za druženje, a kod mame i tate idem da se mazim i da jedem domaću hranu. Mama se trudi da kuva zdravije, ali juče sam se najela sarme i proje koju je baka pravila - otkrila je Ana, koja je stigla i na tetkinu slavu.

Ana je u emisiji "150 minuta" rekla da joj od domaćih proizovda najviše nedostaju jogurt i eurokrem.

- Trudim se da jedem zdravo, ali postoje dani kad dam sebi oduška. Volim slatko, ali više slano. Kad se uželim sarme ili hamburgera onda sebi dam oduška. Od sladoleda jedem samo čokoladu, voćne ne volim - dodala je ona.

 

Da li je ovo razlog zašto se Ana Ivanović nije udala u Srbiji? (video)

Na novinske naslove je, kaže, oguglala, a na pritisak javnosti se davno navikla. Koliko joj porodica nedostaje dokazuje i to što se, govoreći o najmilijima, skoro rasplakala.

- Mama me je upisala na folklor, ali za mene je uvek postojao tenis. Roditelji greše kada guraju decu da se bave onim što ne žele. Ja sam uvek imala podršku roditelja i moja porodica se puno žrtvovala. Brat je bio mali, ostajao sam kod kuće. Meni je teško da pričam o tome jer postajem emotivna, s godinama sve više. Tada nisu znali u šta su se upuštaju, ali kroz moju sreću našli smo taj put. Svaki dan im vraćam sve ono što su učinili za mene - rekla je Ana.

Ivanovićeva je priznala i da se u fudbal ne razume, ali da je uz supruga Bastijana Švajnštajgera naučila šta je ofsajd.

- Pokušavam da ga podržim, on je sjajan igrač. Podržavam njegove izbore, svako prolazi kroz dobre i loše situacije, a ja sam situgrna da će se on vratiti u punom sjaju - poručila je srpska teniserka.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Guliver/Getty Images
Tagovi: ana ivanović

Pročitajte još

Najnovije vesti