Ana Bekuta o teškom detinjstvu: Pomišljala sam da se spakujem i pobegnem

Ana Bekuta o teškom detinjstvu: Pomišljala sam da se spakujem i pobegnem

Autor: | 14/05/2016

0

 

Ana Bekuta gostovala je kod Sanje Marinković u emisiji “Magazin In” i tom prilikom je potpuno otvoreno govorila o porodičnim odnosima.

Naime, pevačica je priznala da je imala teško detinjstvo pored svojih roditelja. Njen otac je bio problematičan, majka ga je trpela, a baka podržavala, a ona je bila prisiljena da sve to gleda.

– Ja ne bih trpela moju svekrvu kao što je trpela moja majka. Nek joj je laka zemlja ali ja se sećam tih momenata, tih sukoba u kući – rekla je Ana i dodala: – Ona je podržavala mnogo mog oca, a on je tužan bio alkoholičar, to moram da kažem. Moja baka je svog sina podržavala po svaku cenu. Ja ne bih trpela jednu sekundu to što je moja majka proživela sa njima i sa nas tri u kući. Pomišljala sam da se spakujem i odem, da to ne gledam ali nisam mogla. Naučila sam tada da ne treba nikog trpeti. Bekuta je objasnila i da joj je bilo najteže kada je krenula u školu i videla kako se drugi roditelji ponašaju prema deci.

– Kad pođeš u školu pa malo vidiš roditelje druge dece, pa te nauči nešto učiteljica, pa pročitaš nešto i shvatiš da život nije to što si doživljavala nego nešto potpuno drugo – završila je priču Ana, prenosi pink.rs

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs hello/Dejan Milićević
Tagovi: ana bekuta