Nataša Bekvalac otvoreno: Mislim da je vest o bebi srećna, ali suviše je rano da se o tome priča

Nataša Bekvalac otvoreno: Mislim da je vest o bebi srećna, ali suviše je rano da se o tome priča

Autor: | 07/08/2017

0

Nataša Bekvalac je potvrdila da je u drugom stanju. Pevačica sa partnerom Lukom Lazukićem očekuje drugo dete, a otkrila je zbog čega ne želi da priča o trudnoći.

- Mislim da je vest o bebi srećna i da je ne treba kriti, ali mislim da je suviše rano da se o tome priča, ne zato što ja hoću da glumim neku super zvezdu ili zato što sam nadmena ili zato što hoću da pravim famu oko sebe, nego zato što svaka mama treba da prođe jedan određeni vremenski period od nekoliko meseci da bi svi bili mirni i stablini pa da onda možemo da pričamo o srećnoj vesti - rekla je Nataša.

Na pitanje novinara kako njena ćerka Hana reaguje na vesti o trudnoći, Natašaje rekla da je njena mezimica upućena u sve.

- Moje dete ne može da sazna ništa iz novina. Moje dete raste sa mnom, ja svoje dete odgajam od kad se rodilo, tako da sam ja svoju kuću od veoma čvrstih zidova i temelja gradila. Sa mojom detetom nisam imala nikada problem kada je reč o tim temama. Ona sada kao zrela desetogodišnja devojčica jako dobro zna o čemu se tu radi, šta je moj posao i šta moj posao nosi - rekla je Bekvalčeva u emisiji 150 minuta.

Bekvalčeva i Lazukić navijaju da beba bude ženskog pola i da liči na pevačicu jer oboje imaju ćerku iz prethodnog braka. Budući mladenci poverili su se prijateljima i otkrili da bi voleli da beba bude ženskog pola.

- Pevačica i biznismen presrećni su zbog njenog blagoslovenog stanja i neprestano pričaju o tome. Iako Nataša još nije ušla u treći mesec, već je izrazila želju da hoće da rodi devojčicu. Luka se takođe pridružio njenim željama, pa zafrkava Bekvalčevu kako će njihova ćerka biti lepa i da će ličiti na nju. Ponašaju se kao da je to sigurno i da će se ostvariti njihove želje. Stvarno su preslatki. Čak se Nataša našalila da bebi neće morati ništa da kupuje od stvarčica pošto čuva Hanine iz perioda kad se tek rodila - priča izvor za Kurir i dodaje da je zaljubljeni par navikao na žensku decu jer oboje imaju ćerku.

- Nataša iz braka s Dačom Ikodinovićem ima Hanu (10), a Luka je sa Aleksandrom iz Novog Sada dobio Iru (5). Prosto su navikli na žensku decu. Međutim, šta god da bude, samo neka je živo i zdravo. To stalno ponavljaju - kaže jedan pevačicin prijatelj.

Foto Ivan Vučićević

Luka je nedavno kupio prsten da zaprosi Natašu, pa će najverovatnije do kraja godine i stati na ludi kamen.

Pevačica i IT stručnjak su u vezi od aprila, a kao kruna ljubavi osvanula je vest da par očekuje i prvo dete. Nataša se danima samo smeškala u javnosti i mudro ćutala. Ona je u subotu uveče nastupila u Valjevu na Trešnjarskim večerima.

Pevala je sa osmehom u kabastoj odeći i ravnom. Jasno je bilo da je lepa Sosa udobnost stavila ispred seksepila po kojem je inače bila poznata.

Nataša se ovih dana trudi da se oslobodi poroka i da se prepusti potpuno zdravom načinu života koji uključuje što zdravije namirnice, ali i što zdravije navike.

- Ono što Natu brine jeste kako da ostavi cigarete, jer je sada samo smanjila broj cigara - ispričao je izvor za "Blic".

Bekvalčeva, kako piše Blic, planira da uradi istu stvar kao i sa prethodna dva muža. Ona i Luka pripremaju venčanje, a kako se prethodna dva puta tajno udala, nikog ne bi iznenadilo da to uradi i sada.

- Nataša će najverovatnije na sličan način sudbonosno "da" izgovoriti i Luki jer sada rođenje vanbračnog deteta nosi mnoge papirološke komplikacije - objasnio je izvor "Blica".

hellomagazin.rs Mirko Tabašević/hello/arhiva

Najnovije vesti