Nataša Bekvalac o strahovima, pesmama, novcu i ljubavi: Ignorišem stvari koje mi stvarno nisu važne

Nataša Bekvalac o strahovima, pesmama, novcu i ljubavi: Ignorišem stvari koje mi stvarno nisu važne

Autor: | 05/07/2017

0

Nataša Bekvalac je pevačica koja ne prestaje da intrigira javnost, bilo da se radi o njenim novim pesmama ili o burnom ljubavnom životu, o njoj ćemo uvek saznati nešto novo...

Njen prvi suprug, vaterpolista Danilo Ikodinović je 2010. godine preživeo tešku saobraćajnu nezgodu. On je zbog neprilagođene brzine udario u automobil, a lekari su se borili za njegov život. Pevačica je sve vreme bila uz njega, a nekoliko godina posle nezgode su se razveli.

- Bojim se motora pa sednem svaki dan na motor. Bojim se jer imam negativno iskustvo i najveću životnu tugu konkretno. Ali to nije razlog da ja mrzim svakog ko vozi motor, nego da pobeđuješ svakodnevno svoje strahove - rekla je Nataša u emisiji "Premijera", piše Pink.

O nedavnoj izjavi da je švorc uveliko se pričalo i nagađalo, pa su Natašu pitali i u kakvom je zaista odnosu sa novcem.

– Generalno, nikada nisam bila rob novca, tako da mi od njega ne zavisi ni stanje ni raspoloženje. Novac kapiram kao i slavu, da je dobar sluga loš gospodar. Kad dopustiš sebi da ti novac i slava zagospodare životom, onda postaješ rob, a ja mrzim ropstvo – zaključila je pevačica u razgovoru za Telegraf.

Nataša se nedavno razvela i od supruga Ljube Jovanovića, a nedugo zatim iznenadila je sve novom vezom sa Lukom Lazukićem, zbog čega se ponovo našla u žiži medija i javnosti. Priznaje da je srećna i ispunjena, ali i da za sada ne namerava ponovo stati na ludi kamen.

– Ja se stvarno više ne bavim tim stvarima. Baveći se tim stvarima propuštaš neke genijalnije koje, eto, tako prođu pored tebe i ne primetiš. Ja sam počela da primećujem stvari koje su mi važne, a da ignorišem stvari koje mi stvarno nisu važne – rekla je Nataša.

A za par dana nas očekuje i premijera njene nove pesme "Crta", čije stihove je objavila kao tizer pred numeru za koju je već uradila i spot.

"Nije noć ako nije do podne

Svaki zid ludom glavom zabodem

Preko crte ne prelazim

Ako dobro se ne kaznim

Nisi moj ako nisi budala

Dobro znam što na tebe sam pala

Haos je u glavi

Samo mi se javi

Ili se odjavi

Ref: Pukla sam ti ja odavno

Tako da je sve normalno

Ubijem se al ne brinem

Popravim se, pa se dignem

Da, pukla sam

Jer za tobom ja luda sam

Al kad se sastavim

Sve na moju crtu stavi

Vedra noć a ja tražim oluju

Nisam ja ako nisam na struju

Ja ni pogled ne podignem

Ako dobro ne poginem...

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. Mirko Tabašević/dušan milenković

Najnovije vesti