Ceca Ražnatović: Srećan Vidovdan, hvala mojoj divnoj, vernoj publici (video)

Ceca Ražnatović: Srećan Vidovdan, hvala mojoj divnoj, vernoj publici (video)

Autor: | 28/06/2017

0

Folk diva Ceca Ražnatović je na današnji dan pre četiri godine održala koncert na Ušću, na kojem je prema procenama organizatora pevačicu slušalo i sa njom u glas pevalo više od 100.000 ljudi.

- Nadam se da ćemo ponoviti Ušće na 30. godišnjicu moje karijere, na Vidovdan 2018. godine. I to sa novim albumom - rekla je Ceca prošle godine u emisiji "Exkluziv", a danas je u znak sećanja na fantastičan koncert i sjajnu publiku podelila snimak iz vazduha sa koncerta i poručila:

- Na današnji dan pre četiri godine. Hvala mojoj divnoj, vernoj publici. Srećan Vidovdan! Vaša Ceca

 

Ceca je ovu godinu preskočila sa koncertom, ali 2016. godine u septembru je koncert opet bio neverovatno posećen, priča se da je bilo oko 150.000 posetilaca, ljudi su došli iz svih krajeva bivše Jugoslavije, kao i iz okolnih zemalja, samo da bi je videli i čuli.

- Drhtim cela... Želim da se zahvalim gospodu Bogu na svima vama... Dobro veče Beograde!!! Dobro veče Srbijo! Svima onima koji su došli iz bivših republika! Uživajte večeras. Dragi moji, večeras se osećam najlepše moguće, Ja sam najsrećnija žena na svetu, svi koji volim su večeras ovde. A vaša ljubav mi je najvažnija! - rekla je Ceca na početku tog koncerta i zapevala na radost svojih fanova.

Ipak, pošto će 30 godina karijere obeležiti sledeće godine, baš na Vidovdan, emotivno je vezana za koncert iz 2013. godine.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. Mirko Tabašević/hello/arhiva

Najnovije vesti