Aleksandra Prijović: Mislim da je dete u vezi punoj ljubavi najlepša stvar koja može da se desi

Aleksandra Prijović: Mislim da je dete u vezi punoj ljubavi najlepša stvar koja može da se desi

Autor: | 28/06/2017

0

Najplaćenija i najpopularnija pevačica mlađe generacije svakako je Aleksandra Prijović. Sav kapital koji zarađuje ona ulaže u karijeru. Zli jezici pričaju kako uživa u svim ovim privilegijama zbog statusa i bankovnog računa svog dečka, naslednika imperije Živojinović...

Da li te nervira što se komentariše kako ti je to priuštio Filip?

- Ne obraćam pažnju na tuđe komentare, ali osećam se veoma srećno što sama sebi mogu sve da priuštim.

Kada se oglasi neko od tvojih kolega, to je obično da bi te prozivali. Misliš li da su mnogi ljubomorni na tvoju vezu i uspeh u poslu?

- Ljubomora postoji u svakom poslu i segmentu života, ne samo na estradi, i to je normalno. Ne obazirem se na to i, hvala bogu, ne osećam ljubomoru ni prema kome jer sam izuzetno srećna i ispunjena u svakom mogućem smislu.

Toliko puta se pisalo o tvojoj i Filipovoj svadbi. Evo prilike da ispričaš i nama i svojim fanovima kako će izgledati, kada će biti…

- Ne mogu da vam kažem sada kada će tačno biti, ali mi se nadamo uskoro. Kada dođe do toga, znaćete sigurno. Jedino možemo da obećamo nezaboravan provod.

Hoćeš li zvati neke koleginice?

- Sa estrade ću zvati samo one sa kojima se privatno družim i čujem jer smatram da svadba treba da bude rezervisana za najbliže prijatelje i porodicu.

Misliš li da bi rađanje bebe u ovom trenutku tvog zaleta na estradi bilo nezgodno i da sada treba da se posvetiš karijeri?

- Mislim da je dete u vezi punoj ljubavi kao što je naša najlepša stvar koja može da se desi i donelo bi veću sreću od bilo kakvog profesionalnog uspeha. Ne planiramo za sada, ali ako se dogodi, bićemo presrećni.

Da li bi bila spremna da napustiš sve i odeš sa Filipom u Ameriku da ga pratiš u njegovom poslu kao što on sada tebe prati u tvom?

- Mi zasad odlično balansiramo njegove i moje obaveze i sve super funkcioniše. Povremeno odemo u Ameriku kada mora da bude tamo zbog posla, ali najviše je ovde jer su ga postavili da bude direktor kompanije za Evropu.

Kada prođe prva zanesenost i zaljubljenost, svi parovi se žale da se ugasi i strast. Kakva je po tom pitanju situacija kod tebe i Filipa?

- Nama je svaki dan kao prvi. Kada je strast u pitanju, toga nikad ne fali, kao što se, nažalost, moglo videti prošlog leta na jednoj od vaših naslovnih strana. - rekla je Aleksandra u intervjuu za Svet.

Komentari (0)

Loading
Dragan D. Kecman Mirko Tabašević
Tagovi:

Najnovije vesti