Maya Sar: Sa koncerta u Beogradu nosim najljepše uspomene (video)

Maya Sar: Sa koncerta u Beogradu nosim najljepše uspomene (video)

Autor: | 12/06/2017

0

Kantautorka, kompozitorka i pevačica Maya Sar, objavila je Live video spot za singl “Naša ljubav, naša kuća”, sa kadrovima koncerta u Beogradu, koji je ova muzičarka sa svojim bendom održala u februaru ove godine.

U okviru turneje "Live in Theatre" Maya Sar je prvi put održala koncert u Beogradu 22. februara u Pozorištu na Terazijama, a zajedno sa svojim timom je odlučila da objavio video kojim će predstaviti čaroliju koncerta o kojem se dugo pričalo. Te koncertne večeri Mayu Sar je ovacijama pozdravilo prepuno Pozorište na Terazijama i brojne poznate ličnosti, a neke od njih našle su se i u ovom spotu.

- Sa koncerta u Beogradu nosim najljepše uspomene. Zauvek ću pamtiti to magično veče i fantastične reakcije publike! - kaže Maya Sar.

 

Produkciju Live video spota je radila Play Team produkcija iz Banjaluke, sa kojom Maya Sar već duže vreme uspešno sarađuje.

Maya već duže vreme sa mnogobrojnim saradnicima priprema novi studijski album, a neke od novih pesama publika će premijerno imati priliku da čuje i na koncertu u Banjaluci, 5. jula na letnjoj pozornici tvrđave Kastel .

 

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs Dunja Dopšaj
Tagovi: maya sar