Zbog jedne brinete, Ivan Zak se našao u nezgodnom ljubavnom trouglu (video)

Zbog jedne brinete, Ivan Zak se našao u nezgodnom ljubavnom trouglu (video)

Autor: | 07/06/2017

0

Tokom odmora s novom devojkom u Crnoj Gori, mladi hrvatski pevač Ivan Zak, ni kriv ni dužan, našao se u nezgodnom ljubavnom trouglu, jer njen bivši dečko nije želeo da je tek tako prepusti drugome...

Naravno, reč je o pesmi mladog hrvatskog pevača Ivana Zaka, koji polako osvaja region, a koji je nedavno na predivnoj Adi Bojani i ulcinjskoj Velikoj plaži snimio i spot za ovu pesmu koja nosi naziv “Ničija”.

Kroz spot pratimo klasičnu letnju ljubavnu priču devojke koja na odmor u vikendicu dolazi s dečkom, dok je njena stara ljubav na istom mestu tek nekoliko kuća dalje. U tom trenutku stvari postaju još zanimljivije uz mnoštvo pogleda prepunih požude, razuzdanih zabava, ali i neprijatnih situacija.

U spotu možete videti snimljene jedinstvene kadrove iz helikoptera, kao i vožnje čamcem, a sve u režiji Andreja Ilića i ekipe iz IDJVideos produkcije, s kojima Ivan sarađuje duže vreme.

Verujemo da je će ova pesma biti pravi letnji hit, jer, ritam vas zavodi i poziva na ples do ranih jutarnjih sati. Zak će pesmu i spot predstaviti na nadolazećem CMC Festivalu u Vodicama, gde je već osvajao nagrade.

Ova numera predstavlja svojevrsni nastavak prethodnih Ivanovih letnjih hitova “Meni se s tobom” i “Pretjerujem”, koje su obarale rekorde slušanosti i gledanosti na YouTube-u.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs promo
Tagovi: Ivan Zak

Najnovije vesti