Boban Zdravković, zvezda koja nije nestala i koje nema u tabloidima

Boban Zdravković, zvezda koja nije nestala i koje nema u tabloidima

Autor: | 03/06/2017

0

Folk pevač Boban Zdravković (55) započeo je muzičku karijeru davne 1982. godine albumom "Volite se i pevajte buzuki".

Tokom osamdesetih ovaj Nišlija izdao je nekoliko uspešnih albuma, a 1986. godine na albumu "Klinka" napravio je megahit "Ne dolazi u moj san", koji i danas na nastupima izvode njegove kolege. I tokom devedesetih nastavio je da niže hitove kao što su "Ciganima srce daću", "Pogledaj u nebo", "Lagala me jedna Maja", "Marakana"...

 

U ovom periodu Boban je bio megapopularan pevač, ne samo zbog dobrih pesama i hitova, već i zato što je bio miljenik mnogih žena u bivšoj Jugoslaviji. Njegov najjači adut bio je njegov osmeh i šarm.

 

Poslednjih godina Bobana retko možemo videti na televiziji, osim ako prezentuje neku novu pesmu, jer od muzike nije digao ruke. I dalje je vrlo tražen kako u našoj zemlji, tako i u celom regionu i najčešće peva na privatnim veseljima. U žutoj štampi ga nema, jer nikada nije bio tabloidan tip pevača, već onaj koji karijeru gradi dobrim pesmama i glasom.

 

Zdravković se nije mnogo promenio od vremena najveće slave, osim što se na njegovom licu vidi da više nije mladić i što se vidno ugojio - ali taj balkanski stomačič i ide uz pravog srpskog pevača kao što je Boban.

Bobana Zdravkovića oduvek je posebno volela bugarska publika, pa poslednjih godina često tamo nastupa i snima pesme za njihovo tržište. Poslednja pesma koju je izdao je "Budi mi žena", za koju je snimio spot, koji se često vrti na tamošnjim TV i radio stanicama.

 

A ovako je izgledalo Bobanov gostovanje u emisiji "Ami Dži šou" pre dve godine.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin.rs/m.g. printscr/youtube

Pročitajte još

Najnovije vesti