Prijatelji i posle raskida: Jelisaveta Orašanin pozvala Vuka Kostića na svadbu

Prijatelji i posle raskida: Jelisaveta Orašanin pozvala Vuka Kostića na svadbu

Autor: | 05/05/2017

0


Jelisaveta Orašanin (28) je vest da se udaje za Miloša Teodosića (30) prvo saopštila bivšem dečku Vuku Kostiću (37), a navodno će glumac biti gost na njenoj svadbi.

Kostić je najpre pomislio da se njegova bivša šali, a kada je shvatio da je ozbiljna, čestitao joj je i poželeo joj sve najlepše.

Prijatelji posle raskida

- Vuk i Jelisaveta su ostali prijatelji posle raskida. Iako je znao je da je ona u vezi s Teom, veoma se iznenadio kada mu je saopštila da se udaje. Počeo je da se smeje i zamolio je da se ne šali na taj način. Nije očekivao da će tako brzo, posle samo četiri meseca veze, ona odlučiti da se uda.

https://www.hellomagazin.rs/domace-vesti/sta-radi-vuk-kostic-dok-se-jelisaveta-njegova-bivsa-sprema-za-vencanje/

Međutim, hladan tuš je usledio kada mu je rekla da je ozbiljna, da je slavlje već zakazano i pozvala ga da bude gost na njenom venčanju. Kostić joj je poželeo sve najlepše i zahvalio joj na pozivu. Mislim da će poziv prihvatiti i biti na njenom venčanju, koje je zakazano za 25. jun - priča izvor Kurira.

- Teo privodi kraju obaveze u CSKA i krajem maja bi trebalo da dođe u Srbiju. Oko svadbe ne mora da brine jer je unajmio agenciju koja organizuje apsolutno sve. Mladenci nakon ceremonije odlaze na medeni mesec, a onda u Rusiju - rekao je izvor za Kurir.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Antonio Ahel/AtaImages
Tagovi:

Najnovije vesti