Jelena Kostov: Dobra sam mama

Jelena Kostov: Dobra sam mama

Autor: | 28/04/2017

0

Jelena Kostov nedavno je postala majka, pa je otkrila svojim obožavateljima kako se snalazi u toj životnoj ulozi. Pevačica je na svet donela dečaka Miliju, a izjavila je da se odlično snalazi.

-Divno mi je. Čim rodiš dete bukvalno sve dođe samo po sebi. Lepo kažu ljudi majčinski instinkt. Sve radim sama, apsolutno niko mi ne pomaže. Imam jednu devojku kada želim da izađem i to je to. Nisam od onih koji slušaju šta će neko da kaže, ponašam se kako mislim da treba i oblačim ga kako mislim da treba. Dobra sam mama sve u svemu, objasnila je Jelena.

A post shared by Jelena Kostov (@kostovjelena) on Feb 1, 2017 at 11:14am PST

Ona je otkrila i šta misli o dojenju u javnosti.

-Ne želim da komentarišem, jer kada bih rekla da sam za, osudili bi me u ovoj zemlji, a kada bih rekla da sam protiv onda još gore. Zadržaću mišljenje za sebe, rekla je novopečena mama.

Jelena se u  januaru u tajnosti udala se za dugogodišnjeg dečka Miljana Vukovića

A post shared by Jelena Kostov (@kostovjelena) on Jan 29, 2017 at 9:06am PST

- Miljan i ja smo se dogovorili da ne pravimo ništa veliko, pre svega zbog moje trudnoće, a za veliku svadbu ima vremena. Sve je bilo u krugu porodice u jednom restoranu u Beogradu. Bilo je romantično, imala sam lepu haljinu, a Miljan je bio najlepši na svetu. Baš kako sam zamislila, a sve mi je to jako prijalo i nije mi teško palo iako sam u 8 mesecu. To je bilo građansko venčanje, uzela sam Miljanovo prezime, a crkveno venčanje će biti kada se rodi bebac- rekla je posle venčanja za "Pulsonline".

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages
Tagovi:

Najnovije vesti