Beg od svega: Neočekivan potez Nataše Bekvalac

Beg od svega: Neočekivan potez Nataše Bekvalac

Autor: | 27/04/2017

0

Pevačica Nataša Bekvalac, nakon nastupa koji ima u Grčkoj krajem meseca, otputovaće u jedno monensko letovalište na predlog svojih prijatelja kako bi se odmorila od svega što joj se u poslednje vreme dešava u privatnom životu.

Nakon razvoda od supruga Ljube Jovanovića, pevačica je izgubila veru u ljubav, svoj prepoznatljiv osmeh osmeh, a u medijima se u poslednje vreme uopšte ne pojavljuje.

Šta kaže Saša Kovačević o Nataši Bekvalac: Smatram da je bolje da neke privatne stvari držim za sebe

Bekvalčeva je odlučila da okrene novi list u životu, a da će turbulencije koje su joj se desile otpevati u novoj pesmi, za koju navodno sama piše tekst.

-Prijatelji su je posavetovali da otputuje na van Srbije. Nataša je prihvatila tu ideju, samo što će sa njom otići i njena ćerka Hana, od koje ona ne voli preterano da se odvaja.  Nada se da će nakon nastupa u Grčkoj, koji ima krajem aprila, odlučiti za jedno od dva letovališta koje je planirala, a tamo će najverovatnije raditi na svojoj novoj pesmi. Njen kum Alen, koji joj je bio velika podrška, najverovatnije će pisati muziku, dok će Nata sama pisati tekst- rekao je izvor blizak Nataši.

Komentari (0)

Loading
Hellomagazin.rs Andrija Damjanović

Najnovije vesti