Jelena i Žika Zana: Nas dvoje smo počeli kao prijatelji, tako da je kompromis bio neminovan

Jelena i Žika Zana: Nas dvoje smo počeli kao prijatelji, tako da je kompromis bio neminovan

Autor: | 12/04/2017

0

Supružnici i članovi benda Zana, Jelena (45) i Zoran Živanović (58) zakleli su se na večnu ljubav pre osam godina u crkvi na Kalemegdanu, a njihova ljubavna priča počela je davno. Da su opstali jer su od početka bili spremni na kompromise potvrdila je Jelena.

-Nas dvoje smo počeli kao prijatelji, tako da je kompromis bio neminovan. Kad smo uplovili u bračno-ljubavne vode, već smo se dobro iskalili. Sve ono što nam se ne sviđa kod onog drugog uspeli smo da akumuliramo i da živimo sa tim. To je glavni uspeh opstanka dvoje ljudi, ispričala je Jelena za "Blic".

Jelena je otkrila da im  je velika želja da se ostvare kao roditelji

–Naravno da smo probali sve, ali ne želim da na taj način privlačim pažnju, to su lične stvari, i želim da se zadrži na tome. Znam šta znači voleti dete, ali voleti svoje dete ne znam šta znači jer ga nikad nisam imala, a ono što nemaš ne znaš da li ti fali,  bila je iskrena pevačica.

Ona može sve: Za usvajanje su potrebni meseci, ali Madona je sve završila za dve nedelje

Žika iz prvog braka ima dve ćerke, Tamaru i Mariju.

Pevačica i frontmen grupe ‘Zana’ za magazin "Gloria" otkrili su kako godinama pokušavaju da postanu roditelji.

– Intenzivno razmišljamo da usvojimo dete, pa čak i o tome da budemo staratelji – rekla je Jelena. – Smatram da je to uzvišeni čin. Međutim, kada se u to upustite, u našoj zemlji postoji toliko prepreka da vam se ponekad čini da se sve to radi sa ciljem da odustanete. Naš zakon je u najmanju ruku krut za ljude koji bi da pomognu nekom mališanu, traže se nemogući uslovi da bi par poput nas uspeo u nameri da usvoji dete i pokloni mu mnogo ljubavi i pažnje. Taj zakon pod hitno mora da se menja. Zašto da deca budu u ustanovama, da odrastaju bez nežnosti i ljudskog zagrljaja, kad većina ima šansu da se razvija i odrasta u porodicama, gde je sve lepše – zaključila  je  pevačica.

Žika iz prvog braka ima dve ćerke, Tamaru i Mariju.

Hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages
Tagovi:

Pročitajte još

Najnovije vesti