Jelena Đoković: Ko prati tenis zna da nam ponekad treba "lek" za smirenje kad gledamo Noleta

Jelena Đoković: Ko prati tenis zna da nam ponekad treba "lek" za smirenje kad gledamo Noleta

Autor: | 25/01/2019

0

Dok Novak Đoković hrabro grabi ka još jednom trofeju Australijan Opena, nikome od nas nije lako, a nekmoli njegovim najbližima.

Ipak, njegova suprugaJelena, koja je inače pobornik zdravog života, ima načina da se izbori sa silnim stresom zbog Noletovih uspona i padova.

- Ceo život nas prati neki stres, a nauka je pokazala da je stres razlog mnogih bolesti. Ne kaže se bez veze - razbolela sam se od brige. U novom blogu delim sa vama kako sam se ja izborila sa stresom - verujem da može da bude korisno. Pritom, ko prati tenis zna da nam ponekad treba “lek” za smirenje kad gledamo Noleta (što nije bio slučaj danas) – otkrila je ona na Instagramu i pozvala svoje pratioce da pročitaju njen najnoviji tekst na temu meditacije, objasnivši da je još u studentskim danima krenula sa praktikovanjem meditacije i joge, kao jedinog besplatnog i prirodnoog sredstva u borbi protiv stresa i anksioznosti.

- Meditacija i disanje su moji najbolji prijatelji u stresnim situacijama. Sve što treba da uradite je da sednete i obratite pažnju - na sebe - dodala je Jelena.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on Jan 25, 2019 at 8:36am PST

hellomagazin.rs Guliver/Getty