Jelena Karleuša opasno provocira: Kako bih objasnila to što sam uvek na meti čitavog Balkana?

Jelena Karleuša opasno provocira: Kako bih objasnila to što sam uvek na meti čitavog Balkana?

Autor: | 05/09/2018

0

Jelena Karleuša zaista zna kako da zapali masu, ali ne samo pesmom, scenskim nastupom, izgledom, već i rečima na društvenim mrežama.

Inače veoma aktivna na Instagramu, gde redovno objavljuje momente iz svog života propraćene sjajnim i provokativnim fotografijama, Jelena je jedna od najpraćenijih domaćih ličnosti na Tviteru.

 

 

Njeni postovi su uvek brutalno iskreni, dok su stavovi decidni i jasni, neretko izrečeni upravo onako kako Jelena i govori, bez uvijanja u metafore.

Ona je borac za ljudska prava, za prava životinja, ne trpi nepravdu i kao javna ličnost koristi moć drušvenih mreža da skrene pažnju na probleme koji postoje u društvu.

 

 


Njeni nastupi su provokativni i smeli, tvitovi opasni, Instagram fotografije izazovne... Zbog svega toga ona ima armiju fanova koji je obožavaju, ali i skoro isto toliko onih koji je mrze.

 

 

Ali, uprkos tome Jelena ne odustaje od provokacije, te je danas svoje pratioce na Tviteru "počastila" sledećim rečima:

“Kako bih objasnila to što sam uvek na meti čitavog Balkana? Vrlo jednostavno. Najlepša sam, najpametnija i najtalentovanija. Na sve to i bogata. Naravno da će mnogi mrzeti.”

Uz napomenu: Molim vas, citirajte me zauvek! Hvala!

A onda je krenula lavina komentara na njen post...

hellomagazin.rs/m.g. Instagram/Karleusastar

Pročitajte još

Najnovije vesti