Prkose zlim jezicima: Severina i Igor Kojić izmenjivali zaljubljene poglede na crvenom tepihu

Prkose zlim jezicima: Severina i Igor Kojić izmenjivali zaljubljene poglede na crvenom tepihu

Autor: | 11/08/2018

0

Sinoć je održano svečano otvaranje 24. Sarajevo Film Festivala, a pored brojnih zvezda s prostora bivše Jugoslavije, najviše pažnje privukli su Severina i Igor Kojić. Nakon natpisa domaćih medija o tome kako je njihovoj ljubavi došao kraj te kako se razvode, pevačica i sportski menadžer svima su začepili usta izmenjujući na crvenom tepihu zaljubljene poglede i nežne dodire.

Da je u njegovom naručju najlepše, Severina Kojić je svom supurugu Igoru Kojiću dala do znanja na crvenom tepihu 24. Sarajevo Film Festivala, ne skidajući osmeh s lica tokom cele večeri. Estradni par plenio je pažnju odlično raspoložen, svo vreme izmenjujući zaljubljene poglede, demantujući time natpise medija o njihovom razvodu. Neki portali otišli su toliko daleko da su pevačicu optužili za preljubu, ali više je nego očigledno da pevačici i njenom izabraniku u braku cvetaju ruže.

Severina je u Sarajevu održala i koncert, a pred sam nastup je napravila set fotografija u stili Rokija:

A post shared by Severina (@severina_music) on Aug 11, 2018 at 1:25am PDT

Severina je blistala u Igorovom naručju, kojem je nedavno na Instagramu posvetila dirljivu objavu povodom rođendana. Modno usklađeni par još jednom je pokupio sve poglede, a posebno Severina, koja je za tu priliku obukla elegantnu crnu haljinu s volanima i belim porubom te efektnom predimenzioniranom mašnom na predelu struka.

Celokupni stajling pevačica je začinila crnim sandalama i skupocenom zelenom torbicom s potpisom modne kuće Chloé, dok se Igor odlučio za provereno crno odelo sa satenskom kragnom u kombinaciji s belom košuljom, crnom kravatom i crnim cipelama.

A post shared by Vanesa (@lolita_lola___) on Aug 10, 2018 at 2:35pm PDT

hellomagazin.rs Mirko Tabašević
Tagovi: severina

Pročitajte još

Najnovije vesti