Ne dozvolite da vam išta pokvari 1. Maj. Opremite se najboljim naddušekom!

Ne dozvolite da vam išta pokvari 1. Maj. Opremite se najboljim naddušekom!

Autor: | 27/04/2018

0

Prvi maj. Dan kada neradno slavimo praznik rada. Jedan od omiljenijih praznika i prilika da se ukrade malo vremena sa prijateljima i porodicom, dok je napolju sunčano i toplo. Većina ima neko svoje super omiljeno mesto za opuštanje. Vikendica mojih prijatelja je moje. Sećam se gotovo svakog prelepog dana provedenog u vikendici, ali i povratka sa osećanjem slomljenosti i umora, jer i ako utisci divne kućice dominiraju, posle nekoliko dana na neudobnom i starom dušeku, kupljenom po principu „izdržaće se za koji dan...“ i sa jasnim 10-to godišnjim konturama prethodnih korisnika, bolovi u leđima ipak uzmu danak.

Meni se ovakva situacija desila nekoliko puta. U početku sam bila ljubazna prema domaćinima, trpela i vraćala se kući sa pola snage, neispavana i razdražljiva. Verovala sam naivno da ću nadoknaditi i odmoriti se kada legnem u svoj krevet, ali to nikada ne bude slučaj. Kada sam shvatila da je boravak u prirodi i nekoliko dana u vikendici postala uobičajena prvomajska rutina, na koju mogu da računam ali sa meni poznatim ishodom - rešila sam da preuzmem stvar u svoje ruke! Moj auto je pored opreme za dan, sada opremljen i noć!

Mlily Silver 7 zona naddušek sam kupila namenski i za mene i za decu, oslobadjajući nas pritiska i nervoze oko uspavljivanja, lošeg spavanja i još goreg buđenja!

Kada se približi noć, a sve češće i tokom dana, glavnu ulogu dobija naš verni saputnik – Mlily Silver 7 zona naddušek – koji se toliko jednostavno sklapa i pakuje da je gotovo neprimetan, a za tili čas od običnog kreveta napravi savršeno udobnu podlogu za spavanje.

I ove godine savetujem sve svoje prijatelje i porodicu da ne kreću na put ukoliko nisu zaista opremljeni i da ne dozvole sebi da stignu na pola puta, udare se po čelu i kažu – opet smo zaboravili naddušek!

Sada je vreme da se pripremite i mesto u vašem gepeku upotpunite naddušekom MLILY Silver 7 zona, koji će ovakve situacije konačno rešiti i omogućiti savršen užitak boravka u prirodi, vikendici ili noćenju od prijatelja, koji su kao i svake godine savršeni domaćini, ali sa jako lošim krevetima.

Volim kada se 1. maj završi u sećanju na odmor, kafenisanje i roštiljanje, a ne na ukočen vrat, bolna leđa i loš san. Biram najbolje proizvode za sebe, jer želim da uživam bez kompromisa u tih nekoliko slobodnih dana!

 

 

 

 

Hellomagazin.rs Shutterstock/Promo
Tagovi: