Proslava u večnom gradu: Dejan Petrović sa porodicom obeležio objavljivanje novog spota

Proslava u večnom gradu: Dejan Petrović sa porodicom obeležio objavljivanje novog spota

Autor: | 23/03/2018

0

Najpopularniji trubač na Balkanu Dejan Petrović snimio je sa svojim „Big bendom“ novu pesmu i spot pod nazivom „Jelena“ a potom se sa porodicom uputio na kraći odmor u prestonicu Italije.

Vlasnik titule Prva truba sveta sa suprugom Brankom i ćerkom Jovanom obilazio je znamenitosti Rima, a koliko njegova umetnost ne zna za granice svedoči i činjenica da je jedno veče svirao na ekskluzivnoj proslavi za biznismene iz Amerike, koji su specijalno zbog njega doputovali u večni grad.


–U prethodnom periodu imao sam mnogo posla kako zbog zgusnutog rasporeda nastupa tako i zbog snimanja pesme i spota „Jelena“ i uželeo sam se da provedem vreme sa najdražima, tako da sam poziv za nastup iskoristio i pretvorio poslovni put u porodični odmor. Jovana je uživala u razgledanju grada a Branka i ja smo imali vremena da se odmorimo i posvetimo jedno drugom. Inače se trudim da svaki slobodan trenutak provedem sa njima dvema i tako je i ovoga puta bilo – rekao je slavni muzičar koji je na odmoru napunio baterije jer ga očekuje dosta obaveza oko promocije nove pesme.

 

–Pesma „Jelena“ je obrada rokenrol hita iz osamdesetih godina koji je izvodila grupa „Kilo i po“ a koji smo mi doneli na nov, sebi svojstven način. Nedavno smo sa Sanjom Vučić snimili i obradu pesme „Šuška se, šuška“ koja je naišla na sjajne reakcije i nadamo se da će isto biti i sa ovom pesmom – objasnio je Dejan.

 

Marija Milenković
Tagovi: