Ana Ivanović je postala mama, na svet je stigao jedan maleni dečko

Ana Ivanović je postala mama, na svet je stigao jedan maleni dečko

Autor: | 18/03/2018

0

Izgleda da su prognoze stranih medija bile tačne, jer se naša lepa Ana Ivanović porodila ovog vikenda, a na svet je stigao jedan maleni momak.

Vesti su prvo objavljene na Tviteru, a usledile su mnoge čestitke i želje za dobro zdravlje mami Ani i tati Bastijanu Švajnštajgeru, koji je propustio svoju utakmicu kako bi bio sa suprugom.

Prvi je srećnu vest objavio novinar Hose Margado koji prati dešavanja u tenisu i među prvima tvituje svetske ekskluzive.

On je naveo da je siguran da je informacja tačna, a fanovi su čestitali ispod njegovog posta.

Kako piše Kurir, Ana se porodila prirodnim putem na klinici u Čikagu, gde već duže živi zbog profesionalnih obaveza svog supruga.

Popularan bračni par odlučio je da bebi da srpsko ime, a fudbalerova porodica nema ništa protiv toga. Oni su danima razgovarali kako će nazvati dečaka koji je na putu, pa je Bastijan tu odluku ipak prepustio supruzi, tako da se već šuška da je dečak dobio ime Luka!

Postoji mogućnost da Anina porodica krajem meseca ode u Čikago kako bi bila uz nju i pomogla joj oko bebe, iako Bastijan insistira da unajmi dadilje.

Par još uvek nije dao nikakvo zvanično obaveštenje, ali se nadamo da će srećni otac prvi podeliti vest na društvenim mrežama.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty
Tagovi: ana ivanović