Fotografije bebine sobe: Ovako je Nataša uredila kutak za Katju

Fotografije bebine sobe: Ovako je Nataša uredila kutak za Katju

Autor: | 02/03/2018

0

Popularna pevačica Nataša Bekvalac porodila se poslednjeg dana februara, a nakon što sa bebom izađe iz bolnice cela porodica se seli na salaš.

Pre nekoliko meseci Nataša je odlučila da okrene novi list i promeni adresu, kako bi svojoj deci obezbedila što mirnije odrastanje. Nedavno je privela kraju radove na salašu u Čeneju, nedaleko od Novog Sada, koji joj je već postao nova baza i porodično gnezdo. Da li joj nedostaje gužva i svetla prestonice Nataša otkriva za Hello! magazin.

- Odluka da se preselimo iz Beograda doneta je upravo iz razloga što smo se i Luka i ja umorili od pritisaka koje veliki grad donosi. Budući da smo zasnovali porodicu i da ćemo imati troje dece, odlučili smo da je i za njihovo odrastanje, a i za nas kao roditelje, najbolja opcija da život nastavimo na imanju koje smo uredili sa mnogo ljubavi. Našli smo se tu negde na pola puta između Beograda i Novog Sada, dva grada koja smatram svojim i koje najviše volim. Godinama živim i sjajno funkcionišem na toj relaciji. Od naše kuće do Beograda treba samo četrdeset pet minuta, koliko mi je često potrebno od Dedinja do Dorćola. Ljudi u svetu svakodnevno prevaljuju mnogo više kilometara da bi stigli do radnih mesta, rekla je popularna pevačica.

Posebno mesto u kući okruženoj prostranim dvorištem ima soba za bebu, maštoviti kutak za malu princezu koji izgleda kao da je “izašao” iz Diznijeve bajke.

- Dugo je trajala potraga za idealnim enterijerom. Uređenje bebine sobe je zanimacija u kojoj uživaju svi budući roditelji, a kompanija “Baby Bell” nudi mogućnost da taj kutak kreiramo onako kako smo oduvek želeli. Teško je odlučiti se za dizajn, sve je kvalitetno, komforno, prelepo. Kao velikom esteti, a i Vagi u horoskopu oduvek mi je bio izuzetno važan ambijent u kome živim. Na ulici mogu da budem neupadljiva, možda ćete me videti bez šminke i u nekoj običnoj garderobi, ali moja kuća uvek mora da bude besprekorna. Sa istom pažnjom osmislili smo i enterijer sobe naše ćerke. Sve je kao iz bajke, jer ja u njih još verujem- bila je iskrena Nataša.

Snežana Ilić Luka Šarac

Pročitajte još

Najnovije vesti