Stefan Dimitrijević Leon: Roditelji su strahovali da li ću se povrediti, da li ću se uopšte vratiti kući

Stefan Dimitrijević Leon: Roditelji su strahovali da li ću se povrediti, da li ću se uopšte vratiti kući

Autor: | 22/02/2018

0

Sve populaniji mladi pevač Stefan Dimitrijević Leon uživa u ekstremnim sportovima, ali njegovi roditelji ne, jer su pod stalnim stresom.

Leon priznaje da odmalena poseduje višak energije, zbog čega se pored muzike u slobodno vreme bavi ekstremnim sportovima.

Neki od njih su agresiv skejting, odnosno vratolomije na rolerima, brejkdens, atraktivna salta, a u poslednje vreme se bavi i trikingom, odnosno skupom atraktivnih borilačkih veština koje se izvode u toku salta.

Iako ova vrsta hobija za njega predstavlja veliku strast, prizano je da su zbog njegovog nemirnog duha i ljubavi prema ekstremnim sportovima njegovi roditelji često strahovali kada izlazi iz kuće:

- Strahovali su šta li ću sad da radim, da li ću se povrediti, da li ću se uopšte vratiti kući - kroz osmeh kaže Leon u emisiji Exkluziv, priznajući da je "adrenalinski zavisnik".

Ipak, kako kaže, on u ovoj vrsti sportova ne vidi veliku opasnost.

- Meni to nije toliko opasno, samo budi taj adrenalin u meni i to zadovoljstvo, zbog čega uživam u svemu tome - zaključuje Leon, dodajući da srećom nikada nije doživeo bilo kakvu vrstu povreda.

hellomagazin.rs Aleksandar Krstović

Pročitajte još

Najnovije vesti