Ana Kurnjikova i Enrike Iglesijas: Uskoro roditelji?

Ana Kurnjikova i Enrike Iglesijas: Uskoro roditelji?

Autor: | 19/11/2011

0

Ana Kurnjikova i Enrike Iglesijas nisu promakli oku paparaca dok su krstarili luksuznim čamcem u Majamiju. Bivša teniserka fotografisana je u belom bikiniju, a njen okruglast stomak ponovno je pokrenuo glasine da par čeka svoje prvo dete.
Par je u stabilnoj vezi već deset godina, pa ne čudi što su do sada već nekoliko puta pojavljivale glasine o Aninoj navodnoj trudnoći.

Ovoga puta spekulacije medija mogle bi da se obistine, bar sudeći po nedavno snimljenim fotografijama poznatog para. Dok je Enrike upravljao čamcem, bivša teniserka se sunčala u kupaćem kostimu, a pažnju znatiželjnika su privukle njene novonastale obline.

Naime, Ana je tokom svoje sportske karijere, ali i nakon prestanka profesionalnog bavljenja tenisom, bila poznata po mišićavoj i zategnutoj figuri. Zbog toga su se posmatrači začudilil kada su primetili da je njen stomak postao okrugao.

Sumnju o trudnoći dodatno je podgrejala činjenica da je pevač u jednom trenutku poljubio lepu Ruskinju u stomak. Takođe je čudno što je Ana nedavno bez objašnjenja napustila šou "The Biggest Loser", u kome je imala ulogu trenera.

Par je uživao na brodu oko sat vremena, a zatim je pristao na privatno ostrvo, gde se gradi njihov budući dom - ogromna vila u koju su uložili čak 20 miliona dolara.

Prošlog meseca Ana je istakla da jednog dana želi da postane majka.

- Apsolutno sam sigurna da želim decu, bilo da su moja ili usvojena. Obožavam da se brinem o ljudima - rekla je ona.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: Spy

Pročitajte još

Najnovije vesti