Karte za Ejmi Vajnhaus 3.300 dinara

Karte za Ejmi Vajnhaus 3.300 dinara

Autor: | 30/03/2011

0

Kao što je „Blic” ekskluzivno najavio, jedna od najvećih svetskih pevačkih zvezda Ejmi Vajnhaus i američki hitmejker Mobi održaće svoje koncerte 18. juna na Kalemegdanu, u Donjem gradu. Ulaznice će biti u prodaji od ponedeljka, 4. aprila, po ceni od 3.300 dinara za parter II, 3.800 dinara za parter I i 4.500 dinara za fan-pit.
Imajući u vidu da ulaznica obezbeđuje dva velika koncerta iste večeri, kao i da se prosečne cene ulaznica za ovogodišnje koncerte Ejmi Vajnhaus kreću od 60 do 100 evra, u Beogradu se očekuje i veliki broj posetilaca iz regiona, ali i cele Evrope. Pored Srbije, koja je trenutno prva po redu na kalendaru turneje, popularna pevačica će ovog leta nastupiti još u Grčkoj, Španiji, Italiji i Švajcarskoj.
Poput odlično ocenjenih nastupa u Brazilu početkom ove godine, očekuje se da će Ejmi i pred beogradskim fanovima uživo izvesti i neke pesme sa novog albuma, naslednika čuvenog „Back to Black“, kojim je obezbedila status prve dame savremene scene i zaradila čak pet „Gremija”.
- Novi album će biti vrlo sličan prethodnom. Biće puno pesama koje podsećaju na one koje su ranije mogle da se nađu u džuboksovima - najavila je Ejmi.
Tačan datum izlaska albuma još nije poznat, ali londonski mediji tvrde da je već skoro završen, te da je moguće da će ga pre leta najaviti novi singl.
Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: