Britni Spirs u punom sjaju ponovo na turneji (VIDEO)

Britni Spirs u punom sjaju ponovo na turneji (VIDEO)

Autor: | 28/03/2011

0

Iako je poslednje dve godine u medijima bila samo zbog skandala Britni Spirs se izgleda vratila u punoj foirmi. U korsetu i sa kožnim kačketom pop princeza se nastupom u San Francisku vratila na muzičku scenu, posle više od godinu dana. Publiku je pozdravila rečima "Lepo je videti vas opet!"
Dvadesetdevetogodišnja pop zvezda prošlog petka se zvanično vratila na muzičku scenu nastupom u "Palm Casino Resort-u", gde je održala mini koncert. Ovo je bio Britnin prvi javni nastup od novembra 2009. godine. Koncertu je prisustvovalo 700 Britninih najvernijih fanova, koji su bili oduševljeni što je vide ponovo, pa su sve vreme nastupa zadivljeno skandirali njeno ime i pozdravljali svaki njen pokret povicima i aplauzom. Pop princeza je iskoristila nastup da promoviše pesme sa svog povratničkog albuma "Femme Fatale" koji će se sutra zvanično pojaviti u prodaji.

Nastup je počeo video snimcima najblistavijih momenata njene dosadašnje karijere, a kada je došao red za prvu pesmu, Britni je izašla iz kutije i pozdravila publiku. Pevačica je blistala u seksi crnom korsetu i više puta publici rekla kako je oduševljena što ponovo nastupa. Na kraju koncerta je rekla:
- Tako je dobro videti vas opet! Volim što sam se vratila - rekla je pop pevačica i napustila scenu, dok je oduševljena publika skandirala njeno ime.   Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: