Muzika bez granica: Sergej Ćetković oduševio Zagrebčane

Muzika bez granica: Sergej Ćetković oduševio Zagrebčane

Autor: | 28/03/2011

0

U okviru promocije svog poslednjeg albuma “2 minuta” Sergej Ćetković je u petak održao koncert u zagrebačkom klubu “Šambala”. Sergej je pevao tri sata, a njegov nastup kasnio je skoro sat vremena jer nije odbio nijednog od svojih obožavatelja koji su poželeli da se fotografišu sa pevačem ili uzmu njegov autogram. Među brojnim zvanicama iz javnog života podršku su mu pružili, Toni Cetinski, Ivana Nobilo Cetinski, Stjepan Božić, Ivana Marić, Aleks Grdić, Stefani Hohnjec i drugi.

- Zaista se zahvaljujem svima koji podržavaju ovo što ja radim. I pored činjence da godinama, zaista, dobijam signale da se moje pesme slušaju u Zagrebu i uopšte u čitavoj Hrvatskoj, tek sam se na promo-nastupu, pred ovom divnom publikom, u to stoprocentno uverio i potvrdilo se, to nije floskula da muzika ne poznaje granice - izjavio je Ćetković i zahvalio svima koji su došli na njegov nastup a naročito kolegama na podršci.
Posle Zagreba Sergeja Ćetkovića očekuje promocija albuma u Splitu, a na jesen, kako se najavljuje iz njegovog menadžmenta, očekuje se i veliki solistički koncert majstora balada u Zagrebu.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin