Ivana Zarić napustila Pink i prešla na Prvu!

Ivana Zarić napustila Pink i prešla na Prvu!

Autor: | 23/03/2011

0

Timu voditelja Prve srpske televizije, pridružila se i Ivana Zarić. Ivana je nedavno i zvanično potpisala ugovor sa ovom kućom i već uveliko radi na novoj emisiji koja je još uvek pod velom tajne. Produkcija “Prve” očigledno je u punoj brzini, „Top model“ i „Domaćine, oženi se“ već su startovali, a ove nedelje počinje i "Radna akcija".

Da su ambicije televizije velike, kao i da krupnim koracima gazi ka prvoj poziciji, očigledno govore i saznanja da se u kuhinji “Prve” sprema još nekoliko noviteta i da će jednu od novih emisija voditi Ivana Zarić.
- Tačno je da je Ivana Zarić potpisala ugovor sa ‘Prvom’. Imajući u vidu da su pripreme za emisiju u toku, za sada ne otkrivamo detalje -
rekli su za "Blic" u pres službi “Prve”. Ove informacije potvrdila je i Ivana Zarić:
- Radujem se saradnji sa 'Prvom srpskom televizijom' i povratku na male ekrane. U ovom trenutku još ne mogu da kažem sve informacije u vezi sa emisijom, radimo temeljno i u pitanju je veoma zanimljiv koncept koji je i tematski i produkcijski veoma zahtevan, pravo je osveženje i imaće potpuno drugačiji voditeljski pristup.
Izvor: Blic

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: