Tina Ivanović se razvodi od Zvezdana zbog njegove prevare!

Tina Ivanović se razvodi od Zvezdana zbog njegove prevare!

Autor: | 21/03/2011

0

Pevačica i bivša učesnica rijalitija „Farma" Tina Ivanović otputovala je kod najbolje prijateljice u Švajcarsku da bi na miru razmislila i donela pravu odluku u vezi sa razvodom od supruga Zvezdana Anđića. Atraktivna pevačica otvorila je dušu i kaže da i dalje ne može da poveruje da se njen suprug dopisivao sa drugom ženom.

- Istina je da je moj brak sa Zvezdanom na staklenim nogama, i da sam u dilemi da li da se razvedem, ali teško mi je da o tome govorim. Petnaest godina sam provela u braku koji je uglavnom bio srećan i skladan. Nalazim se u veoma delikatnoj situaciji i teško mi je da donesem pravu odluku. Osetljiva sam i strašno se uznemirim kada treba da govorim na temu mog braka i eventualnog razvoda - rekla je pevačica na početku razgovora i nastavila:
- Pre svega, veoma sam razočarana saznanjem da je treća osoba umešana u celu priču. Sasvim je normalno da od svog partnera zahtevam vernost jer sam po svojoj prirodi odana žena. Ako se nikada ne upuštam u preljubu, logično je da zahtevam isto takvo ponašanje i od svog partnera. Razumite me, sada moram dobro da razmislim o celokupnoj situaciji - iskrena je bila Ivanovićeva.
Folkerka tvrdi da ju je ta situacija veoma pogodila, i da danima nije znala za sebe.
- Danima sam plakala i tražila razloge za njegovo neverstvo, pre svega u sebi, a onda u svemu ostalom. Zvezdan mi je bio veliki oslonac i podrška, ali sada na stvari gledam iz ženskog ugla. Moram da mislim na sebe i na to šta je za mene najbolje. Verujte mi da sam bila u stanju da ubijem. Nijedna žena ne voli da je muž vara, a kada to otkrijete, onda vas jako zaboli. Međutim, ne očekujem ničije sažaljenje i ne tražim ga. Moram da izdržim, život ide dalje.
Sa druge strane, njen suprug Zvezdan Anđić kaže da ne može sebi da oprosti što je izigrao poverenje svoje supruge.
- Tina je sa razlogom ljuta na mene! Dugo smo zajedno i naša veza je bila puna ljubavi i obostranog poverenja. Mislim da je u tom trenutku bila u stanju da me ubije. Međutim, napravio sam grešku i sada čekam i nadam se da će mi oprostiti - iskren je bio Zvezdan, koji otkriva razlog zbog kog ga je supruga napustila.
- Nas dvoje nikada jedno drugom nismo kontrolisali telefon. Ali Tina je slučajno videla poruke jedne žene, što ju je razbesnelo i odmah mi je rekla da preko toga ne može da pređe i da želi da se razvedemo. Priznao sam joj svoju grešku i sada mi preostaje da sačekam njenu odluku. Kako god da bude, ja ću je podržati, što sam uostalom radio i do sada - izričit je bio Zvezdan.
Izvor: Pulsonline

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: tina ivanovic