Ana Bekuta i pola estrade na spektakularnom koncertu u Centru "Sava"

Ana Bekuta i pola estrade na spektakularnom koncertu u Centru "Sava"

Autor: | 23/02/2011

0

Ana Bekuta održala je sinoć spektakularan koncert za pamćenje u prepunoj dvorani Sava centra. Folk zvezda je odlučila da posle 25 godina postojanja na estradi napravi prvi solistički koncert u Beogradu i na taj način sa svojim fanovima proslavi jubilej. Među prvima su pristigli Mira Škorić, Žika i Dajana Jakšić, Cakana, Snežana Đurišić, a podršku su joj pružili i Zorica Brunclik, Kemiš, Lepa Brena, Marta Savić, Topalko, političar Velimir Ilić i mnogi drugi.

Pevačica je na binu izašla u elegantnoj crvenoj haljini koju je kreirao Igor Todorović za „Format 83“. Koncert je otvorila pesmom „Crven konac“ , a onda su se ređali hitovi kao što su „Veseljak“, „Bekrija“, „Kralj ponoći“, „Zlatiborske zore“, “Manite se ljudi”, “Sve sam stekla sama” i mnogi drugi. Publika je imala priliku da čuje 34 pesme, plus pet na bis, a za kraj je usledio jedan od hitova sa poslednjeg albuma „Blago meni“. Anu je pratio orkestar Ace Sofronijevića, kao i prateći vokali, od kojih je jedna bila i kandidatkinja za „Zvezde Granda“ Mirjana Aleksić.
Kao gosti, na koncertu su se pojavili Aco Pejović, Keba i Željko Joksimović, koga je folk zvezda iznenadila kada mu je dala da zasvira na harmonici. Kada je otpevala poslednju pesmu, Bekuta se sa svojim prijateljima i kolegama preselila u restoran “Jezero”, gde su nastavili sa ludom žurkom i slavljem do jutra.
Izvor: Alo

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi:

Najnovije vesti