Tina Ivanović mašta o venčanici i crkvenom venčanju!

Tina Ivanović mašta o venčanici i crkvenom venčanju!

Autor: | 15/02/2011

0

Posle nedavno objavljenog singla "Miluj me", koji se našao na kompilaciji "Grandovih hitova", Tina Ivanović poklonike svojih pesama uskoro planira da obraduje još jednom numerom u svom prepoznatljivom stilu. Atraktivna pevačica i bivša "farmerka" kaže da o novom albumu još ne razmišlja, jer se to ne isplati iz više razloga:
- Pored toga što mnogo košta, ne stignete da promovišete sve pesme na pravi način, tako da mnoge i ne dođu do slušalaca. Mnogo je bolje objavljivati pesmu po pesmu i predstavljati ih publici. To ne znači da neću snimiti album, ali sigurno ne po svaku cenu.


Popularna folk pevačica, koja je Dan zaljubljenih provela kod kuće sa suprugom Zvezdanom Adžićem, ne krije da bi volela da se njih dvoje venčaju i u crkvi.
- Registrovali smo se u opštini, ali nikad nisam obukla venčanicu i velika mi je želja da to bude na crkvenom venčanju, o čemu već duže vreme razmišljamo - rekla nam je Tina. - Ali, najviše od svega volela bih da rodim dete. Intenzivno radimo na tome, a ako bog da, desiće se uskoro i to.
Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: tina ivanovic