Lepa Brena: Moja muzika nije za plakanje i seču vena

Lepa Brena: Moja muzika nije za plakanje i seču vena

Autor: | 10/02/2011

0

Jedna od najpolularnijih folk pevačica sa ovih prostora svih vremena Lepa Brena, se priprema za koncert 5. marta u Rijeci. Za hrvatske medije tom prilikom dala je video intervju, u kom najavljuje veliku letnju turneju po najvećim gradovima bivše Jugoslavije...
- Statistički podaci koje ćemo izneti u biografiji su neumoljivi: Na prostorima bivše Jugoslavije, od Drugog svetskog rata pa sve do danas, nema osobe koja je održala više koncerata od mene. Radila sam najviše po stadionima, dvoranama i imala sam najviše koncerata koji su imali posećenost preko pet hiljada ljudi. To su podaci s kojima se ne mogu pohvaliti ni fudbalske zvezde ex-yu - priča Brena.


Brena objašnjava zašto je čekala dvadeset godina na novu turneju.
- Moja muzika nije za plakanje i seču vena i zato sam čekala dvadeset godina za turneju na prostorima bivše Jugoslavije. Pevačica sam vedrih i veselih nota i moja muzika nije teška, zbog čega sam čekala da se rane na ovim prostorima koliko toliko zacele, da bi se tek onda odvažila da krenem na turneju koja će obuhvatiti celi prostor u ratu raspadnute zemlje. Ja živim za muziku. Neko pije, neko se švaleriše, a meni su droga koncerti i publika - dodala je Brena.
Brena je objasnila kako joj je porodica dala podstrek za dalji rad posle dvadeset godina mirovanja. Pošto je objavila poslednji album “Udji slobodno” i videla da postoji ogroman broj mlade publike koja voli njene pesme, odlučila se da krene ovog leta na veliku turneju, prenosi Blic.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: lepa brena