Neša “Galija”: Nije vreme za velike koncerte!

Neša “Galija”: Nije vreme za velike koncerte!

Autor: | 07/02/2011

0

Jedna od najpoznatijih domaćih rok grupa "Galija", koja je krajem prošle godine, novim albumom "Mesto pored prozora", obeležila tri decenije rada, uveliko se priprema za predstojeće koncertne aktivnosti. S obzirom na to da su se nove pesme već "zavrtele", frontmen niškog sastava Nenad Milosavljević kaže da jedva čekaju da se druže sa obožavaocima na svirkama širom Srbije, ali za Novosti naglašava da nije vreme za velike koncerte.

- Održali smo u januaru dva koncerta, a novi nastupi biće u martu - kaže Milosavljević.
-
Ne znamo još gde ćemo svirati, jer su nam planovi vezani za finansije, koje su, nažalost, uvek problem. Svesni smo da su se fanovi uželeli naših pesama, ali u današnje vreme nije pametno koketirati sa rizikom.
Na pitanje kada će beogradska publika moći da ih čuje uživo, Neša "Galija" za Novosti kaže: 
- Teško je naći sponzora za veliki beogradski nastup, ali svakako da o njemu razmišljamo. Ako se i odlučimo na taj korak, održaćemo koncert na jesen. Ipak, nisam mazohista, ne
bih da srljam u propast, jer imam troje dece i ona nisu dužna da trpe moje eventualne neuspehe. Planiramo da krajem marta napravimo živu svirku u Domu omladine, na kojoj ćemo prijateljima, medijima i najvatrenijim fanovima predstaviti nove pesme.

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: