Supruga Metjua Mekonahija pleni izgledom i u poodmakloj trudnoći

Supruga Metjua Mekonahija pleni izgledom i u poodmakloj trudnoći

Autor: | 29/08/2012

0

Kamila, supruga Metjua Mekonahija, postavlja nove standarde kada je trudnoća u pitanju. Šetajući njujorškom obalom sa svojom porodicom, brazilska lepotica kao da nije u poodmakloj trudnoći. Obučena u usku plavu haljinu, sa sunčanim naočarama i sandalama ukrašenim draguljima, tridesetogodišnja Kamila predstavlja pravo oličenje savršene majke. Ovoga puta latino lepotica odlučila se za smeliji stajling nego prilikom prethodnih trudnoća sa sada dvogodišnjom Vidom i četvorogodišnjim Levijem.

Kamila je za jedan američki magazin izjavila:
- Osećam se bolje ukoliko sam obučena u usku garderobu. Ukoliko obučem bilo šta šire osećam se dva puta veće nego što jesam. Ne plašite se da izgledate seksi i tokom trudnoće - savetuje ona.
- Ja sam to shvatila tek u svojoj trećoj trudnoći.

Glumac, za kojeg se Kamila pre dva meseca udala na zajedničkom imanju u Teksasu, sigurno je zadovoljan Kamilinim izgledom. On pažljivo vodi računa o svojoj prelepoj supruzi, pripremajući joj isključivo omiljena jela. Na tu temu 42-godišnji Metju je izjavio:
- Ukoliko hranu ne pripremam ja, to učini njena majka, tako da na meniju imamo brazilska jela češće nego što smo na to navikli. Brazilska jela podrazumevaju mnogo piletine, sireve i slično...
Pošto Kamila voli i roštilj, kod god sam u prilici spremim joj rebarca na žaru.

Autor: Hellomagazin.rs

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti