Ukusno posluženje dok ne stigne glavno jelo
Sastojci za 4 osobe:
- veći plavi patlidžan
- dva jajeta
- brašno po potrebi
- so
- maslinovo ulje
Fil:
- 150-200 g sira
- žumance
- desetak maslina
Priprema:
Patlidžan oljuštiti, iseći na krugove, posoliti ga i pustiti nekoliko minuta da pusti gorčinu. Svaki kolut uvaljati u brašno i jaja, pa ispržiti na ulju. Jaja posoliti.
Sud u kome će se peći patlidžani nauljiti. Staviti kolut pohovanog patlidžana, preko njega kašiku fila od žumanca i sira, prekriti ga drugim kolutom i opet staviti kašiku fila. Preko svakog ovakvog komada staviti po jednu maslinu.
Peći na 200 stepeni dvadesetak minuta.
Pročitajte još
Branislav Trifunović: Izvređao me je najstrašnije, svašta mi je rekao
Branislav Trifunović iskreno o stvarima koje javnost nije znala
31/03/2025
Saznajte višeBaron i Melanija jednim potezom živciraju Donalda, za sve je krivo njeno poreklo
Sin Donalda i Melanije Tramp govori nekoliko jezika
31/03/2025
Saznajte višeNekad su se svađale, a sada su nerazdvojne, Ilda Šaulić priznaje: Ti si moje sve!
Ilda Šaulić sa sestrom gaji bliskost i ljubav
31/03/2025
Saznajte višeOva pevačica se nije pojavila na sahrani Vikinog rođenog brata, poručila samo jedno
Sahrana brata Viki Miljković okupila estradu, ali ona se nije pojavila
31/03/2025
Saznajte višeNaša ljubav bila je primer: Sahranjen brat Viki Miljković, potresne scene sa groblja u Nišu
Sahranjen brat Viki Miljković, na Gradskom groblju u Nišu
31/03/2025
Saznajte višeEuforija se nastavlja, oboreni svi rekordi: Marija Šerifović zakazala i osmi koncert u Beogradu
Marija Šerifović oborila rekorde, zakazala i osmi koncert u Beogradu
31/03/2025
Saznajte više
Komentari (0)