Ukusno posluženje dok ne stigne glavno jelo
Sastojci za 4 osobe:
- veći plavi patlidžan
- dva jajeta
- brašno po potrebi
- so
- maslinovo ulje
Fil:
- 150-200 g sira
- žumance
- desetak maslina
Priprema:
Patlidžan oljuštiti, iseći na krugove, posoliti ga i pustiti nekoliko minuta da pusti gorčinu. Svaki kolut uvaljati u brašno i jaja, pa ispržiti na ulju. Jaja posoliti.
Sud u kome će se peći patlidžani nauljiti. Staviti kolut pohovanog patlidžana, preko njega kašiku fila od žumanca i sira, prekriti ga drugim kolutom i opet staviti kašiku fila. Preko svakog ovakvog komada staviti po jednu maslinu.
Peći na 200 stepeni dvadesetak minuta.
Pročitajte još
Gosti Lepe Brene imaju poseban tretman, pojavio se snimak iz doma na Bežanijskoj kosi
Gosti Lepe Brene imaju poseban tretman
22/11/2024
Saznajte višeDarko Lazić na Aranđelovdan krstio ćerku, kumu svi znate
Darko Lazić krstio ćerku Srnu
21/11/2024
Saznajte višeSve je iznenadio izborom: Idu dani, a Saša Kovačević ima divne vesti
Saša Kovačević i Miki Manojlović zajedno pred kamerama
21/11/2024
Saznajte višeNedejka i Jelenu znamo, ali ne i Ivonu: Ovo je lepa snaja Radoša Bajića
Snaja Radoša Bajića bavi se odgovornim poslom
21/11/2024
Saznajte višeCakana i njen suprug blistali na crvenom tepihu, detalj na njegovoj ruci privukao pažnju
Muž Dragice Radosavljević Cakane nosi skupoceni sat
21/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)