Zdrav i hranljiviletnji obrok očaraće sva čula
Sastojci za porciju:
- 250 g grdobe
- 100 g pasulja tetovca
- 10 g mirišljavih trava
- 10 g putera sa tartufima
- 10 g ulja od tartufa
Grdobu očistiti od kostiju i ispeći na grilu. Pre toga skuvati beli pasulj sa ruzmarinom, lovorovim listom i timijanom. Potom, napravljenu smesu staviti u blender, dodati puter od tartufa i sve izblendirati da se dobije krem. Pre posluženja, na tanjir se sipa pripremljeni krem na koji se stavi grdoba, a po želji i ukusu može se dodati i sos od kuvanog paradajza. Jelo ukrasiti izrendanim tartufima.
Piše: Nadežda Jokić
Pročitajte još
Miodrag Kostić neće biti sahranjen u Aleji velikana, već u Aleji zaslužnih građana
14/11/2024
Saznajte višeDragana Mirković prihvatila pomirenje, dosta je bilo sukoba i tenzije
Dragana Mirković se pomirila sa koleginicom
14/11/2024
Saznajte višeDecenijama živi u Beogradu, poreklo vešto krije, OVDE je rođen Milomir Marić
Rodno mesto Milomira Marića lep grad
14/11/2024
Saznajte višeMarija Šerifović slavi 40. rođendan, najlepši poklon već je stigao
Marija Šerifović slavi 40. rođendan
14/11/2024
Saznajte višeOlivera Balašević najlepše čuvala za kraj godine: San se ostvaruje
Olivera Balašević napisala monobajku
14/11/2024
Saznajte višeOdelo Tamare Vučić savršen je izbor za svaku priliku, boja je pravi hit
Odelo Tamare Vučić u boji sezone
14/11/2024
Saznajte više
Komentari (0)