Zdrav i hranljiviletnji obrok očaraće sva čula
Sastojci za porciju:
- 250 g grdobe
- 100 g pasulja tetovca
- 10 g mirišljavih trava
- 10 g putera sa tartufima
- 10 g ulja od tartufa
Grdobu očistiti od kostiju i ispeći na grilu. Pre toga skuvati beli pasulj sa ruzmarinom, lovorovim listom i timijanom. Potom, napravljenu smesu staviti u blender, dodati puter od tartufa i sve izblendirati da se dobije krem. Pre posluženja, na tanjir se sipa pripremljeni krem na koji se stavi grdoba, a po želji i ukusu može se dodati i sos od kuvanog paradajza. Jelo ukrasiti izrendanim tartufima.
Piše: Nadežda Jokić
Pročitajte još
Posle 37 godina, Snežana Stojković priznala istinu o svom braku: Nije bilo moguće
Brak Dragana Stojkovića Piksija s pravom slovi za jedan od najstabilnijih na javnoj sceni
27/03/2025
Saznajte višeNe zna se ko je majka, a ko ćerka: Nela i Marta Mihailović u boemskom izlasku
Ćerka Nele Mihailović i Vladimira Petričevića, Marta, aktivna je na društvenim mrežama
27/03/2025
Saznajte višeSinovi fudbaleri, ćerka teniserka, a on? Ovim ozbiljnim poslom bavi se Nebojša Gudelj
Otac Nemanje Gudelja ima veoma ozbiljan posao
27/03/2025
Saznajte višePriredila im hladan tuš, Marija Šerifović zgrabila kofere i napustila Srbiju
Marija Šerifović otputovala iz Srbije iznenada
27/03/2025
Saznajte višeGodinu dana posle razvoda Dragana se prvi put obratila Toniju: Ti si…
Dragana Mirković razvod je uspešno prebrodila
27/03/2025
Saznajte višeEmotivne reči ćerke Mikija Jevremovića rasplakale sve, na rođendan mu poručila jedno
Ćerka Mikija Jevremovića o njemu govori sa puno ljubavi
27/03/2025
Saznajte više
Komentari (0)