Zdrav i hranljiviletnji obrok očaraće sva čula
Sastojci za porciju:
- 250 g grdobe
- 100 g pasulja tetovca
- 10 g mirišljavih trava
- 10 g putera sa tartufima
- 10 g ulja od tartufa
Grdobu očistiti od kostiju i ispeći na grilu. Pre toga skuvati beli pasulj sa ruzmarinom, lovorovim listom i timijanom. Potom, napravljenu smesu staviti u blender, dodati puter od tartufa i sve izblendirati da se dobije krem. Pre posluženja, na tanjir se sipa pripremljeni krem na koji se stavi grdoba, a po želji i ukusu može se dodati i sos od kuvanog paradajza. Jelo ukrasiti izrendanim tartufima.
Piše: Nadežda Jokić
Pročitajte još
Znate li koliko godina ima Viki Miljković? Danas joj je rođendan, a slavlje je duplo
Viki Miljković slavi jubilarni rođendan
18/12/2024
Saznajte višeZimska kapa Marija Šerifovića je nešto najslađe što smo videli danas, košta samo 1.000 dinara
Zimska kapa Marija Šerifovića topla i meka
18/12/2024
Saznajte višeDvorište Jelene Karleuše preko noći dobilo drugačiji izgled, ništa nije isto!
Dvorište Jelene Karleuše u novogodišnjim bojama
18/12/2024
Saznajte višeTajnu Siniše Mihajlovića znao je samo Deki Stanković, na Svetog Nikolu se saznalo
Tajna Siniše Mihajlovića otkrivena na Svetog Nikolu
17/12/2024
Saznajte višeSaša Kovačević se skinuo i pomerio granice, svi komentarišu jedno
Izgled Saše Kovačevića je za svaku pohvalu
17/12/2024
Saznajte više
Komentari (0)