Džek i Lisa Ozborn: Tuga zbog gubitka bebe

Džek i Lisa Ozborn: Tuga zbog gubitka bebe

Autor: | 06/09/2013

0

Džek Ozborn i njegova supruga Lisa objavili su jutros da su izgubili bebu. Dvadesetšestogodišnja Lisa na svom blogu je potvrdila da je imala spontani pobačaj u drugom trimestru trudnoće.
- Bilo mi je potrebno vreme pre nego što sam skupila snage da ovo kažem. Džek i ja smo izgubili našeg sinčića prošle nedelje - napisala je ona i dodala:
- Spontani pobačaj u kasnoj trudnoći je najteža stvar kroz koju smo oboje prošli. Hvala vam na molitvama i molimo vas za privatnost i poštovanje tokom ovog perioda. Važno je da ostanemo ispunjeni nadom i optimistični u najtežim životnim trenucima. Nikada ne znamo zašto se ove stvari dešavaju, možemo samo da verujemo u Boga i da znamo da on ima plan za naše živote - objavila je Lisa.
Ubrzo nakon toga, ona se putem Tvitera zahvalila svima koji su joj pružili ljubav i podršku. Njenom 27-godišnjem suprugu Džeku, sinu slavnog rokera Ozija Ozborna, dijagnostikovana je multipla skleroza 2012. godine. Par se venčao na Havajima prošlog oktobra i imaju 16-mesečnu kćerku Perl.

Izvor: Life Content

Foto: FAME

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: izgubili bebu

Najnovije vesti