Igor Štimac: Najteži trenuci u životu hrvatskog selektora

Igor Štimac: Najteži trenuci u životu hrvatskog selektora

Autor: | 14/08/2013

0


Igor Štimac i njegova verenica Lana Bucat progovorili su o gubitku deteta, kao i o zajedničkim, srećnim trenucima. U intervjuu za hrvatski Story Lana je ispričala kako joj je to bilo najteže razdoblje u životu.
– To mi je bilo najteže razdoblje u životu. Bio je to šok i neverica, jer je već pošlo pola trudnoće, ali uz Igora i Ivana nekako je sve lakše. Šokirali smo se jer smo tri dana pre toga bili na redovnom 3D ultrazvuku, videli bebu, sve je bilo u redu. Dva-tri dana nakon toga otišla sam kod doktora jer sam počela da osećam bolove. Čak i kad su me zadržali u bolnici mislili smo da će sve biti u redu. Ali nakon dva-tri dana krenuli su trudovi, sve je krenulo naopako i više nije bilo spasa. Isplakali smo se i to je sada iza nas - rekla je lepa Lana. Igor joj je, ističe, bio najveća podrška.
– Dan bez Igora meni nema ni boje ni mirisa. Sve će učiniti da dan počne i završi se osmehom. On jednostavno zna da učini da se žena oseća važnom - dodala je ponosno Lana.
Selektor hrvatske fudbalske reprezentacije otkrio je da im je zajednička želja da se venčaju. Pri tom, kaže, želi da sve bude onako kako Lana želi. Ona priželjkuje svadbu na proleće, uz žurku do zore. Štimac za svoju buduću ženu, sa kojom ima jednogodišnjeg sina Ivana, ima samo reči hvale i tvrdi kako joj pomaže u kućnim poslovima.
– Pravi muškarac sve zna, i da sprema i da kuva - zaključio je Igor.

Autor: Life Content
izvor: Story.hr

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin
Tagovi: izgubili bebu

Najnovije vesti