Kajli Minog: Ponosno pokazala zavidnu figuru

Kajli Minog: Ponosno pokazala zavidnu figuru

Autor: | 25/07/2013

0

I u 45. godini Kajli Minog uspeva da privuče sve poglede gde god da se pojavi, a sada je još jednom impresionirala svoje fanove i javnost kada je na Instagramu objavila svoju fotografiju u kupaćem kostimu. Naime, popularna "džepna Venera" podelila je fotografiju koja je slikana sa leđa, a na kojoj pozira u jednodelnom kupaćem kostimu sa leopard printom.
- Spremna za pokret... u plavetnilo - napisala je australijska pevačica čiji izgled nije mogao da zaseni ni prelepi pejzaž koji je okužuje.
Kajli se trenutno nalazi na odmoru u Italiji, a pre nego što je otputovala na letovanje, posetila je London, gde je neko vreme provela u hotelu u kojem se u tom trenutku nalazila i Rijana, što je podstaklo glasine da dve muzičke zvezde planiraju saradnju. Mediji pišu da bi se ove glasine mogle pokazati kao istinite, s obzirom na to da je Kajli nedavno potpisala ugovor sa izdavačkom kućom Džej Zija, "Roc Nation", koja je i Rijanina izdavačka kuća, te da je izjavila da je njen novi album inspirisan rep i r'n'b uticajima.

Izvor: Life Content

Foto: Instagram/Kylie Minogue

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi:

Najnovije vesti