Aida Đapo: Bosanska blogerka proglašena za najlepšu ženu na svetu

Aida Đapo: Bosanska blogerka proglašena za najlepšu ženu na svetu

Autor: | 24/07/2013

0

Bosanka Aida Đapo devojka je koja je iza sebe ostavila 50 lepotica, poput Monike Beluči, Megan Foks, Adrijane Lime, Eve Mendes. Naime, Aida, studentkinja farmacije i blogerka iz Sarajeva, prema izboru portala Beautiful Women, ponela titulu najlepše žene na svetu. Aida neguje unikatan stil po uzoru na Holivud tridesetih godina. Dok se ostale devojke utrkuju da nabave moderne krpice, Aida Đapo se vraća u prošlost i tamo pronalazi inspiraciju za svoje odevne kombinacije. Bosanci je nazivaju prvom pin-ap devojkom na njihovim prostorima, a u intervjuu za lokalnu televiziju otkrila je kako je počela da se interesuje za modu 30-ih, 40-ih i 50-ih godina. Na portalu Beautiful Women Aida je opisana kao očaravajuća mlada dama iz Bosne, izuzetno harizmatična, obrazovana, talentovana, duhovita, a njena originalna lepota i jedinstven stil života čine je posebnom.
- Tatini stari albumi bili su puni fotografija prelepih žena, a to su zapravo bile njegove bivše devojke. Takođe, jedna komšinica je stalno nosila frizuru u tom stilu i rekla sam mami da neću da idem u vrtić dok i meni ne napravi takvu frizuru - rekla je Aida.
Pod pseudonimom Idda van Munster ona vodi svoj blog, na kome savetuje devojke kako da se šminkaju, oblače i prave frizure u retro stilu. Sem toga, pojavila se u nekoliko časopisa, a san joj je da po završetku studija farmacije pokrene svoju liniju kozmetike.

Izvor: Blic, Kurir

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi:

Najnovije vesti