Illusionists: Najtraženiji šou magije na svetu stiže u Srbiju

Illusionists: Najtraženiji šou magije na svetu stiže u Srbiju

Autor: | 05/07/2013

0

Najprodavaniji shou magije na Zemlji "The Illusionists" dolazi u Srbiju ove jeseni. Najbolji iluzionisti na svetu sa svojom predstavom "Witness the Impossible održaće više nastupa u Beogradu i Novom Sadu. Ovaj spektakl magije prikazivaće se u Spensu, Novi Sad od 26. do 28. novembra, a u Kombank Areni, od 29. novembra do 1. decembra.
Sedam neverovatnih iluzionista pomračiće vam um magijom i iluzijom koju nikada do sada niste videli. Zadivljujući miks najčudnijih i najneverovatnijih optičkih iluzija uključuje napeti ruski rulet, iznenađujuće levitacije, čitanje misli, nestajanja i bekstva i po prvi put u istoriji, bekstvo iz tankera punog vode. Svaki iluzionista je maestro na svom polju a njihovim trikovima svedočilo je preko million ljudi širom sveta. Ovi mađioničari preuzeli su tajne zanata od najvećeg iluzioniste ikada Hudinija i nadogradili ih savremenom postavkom, kostimima, tehnologijom i bendom koji svira uživo na sceni stvorivši nov teatralno-umetnički žanr nikada ranije viđen.
"The Illusionists: Witness the Impossible" prvi put je prikazan u januaru 2012. godine i odmah rasprodao devet predstava u Sidney Opera House kao i osam u Meksiko sitiju. Od tada, prave magiju u najvećim dvoranama širom sveta.

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi:

Najnovije vesti