Deca ispod 12 godina putuju besplatno sa kompanijom flydubai do Dubaija

Deca ispod 12 godina putuju besplatno sa kompanijom flydubai do Dubaija

Autor: | 05/07/2013

0

Kompanija iz Dubaija, Flydubai, predstavila je popularnu promociju „Deca putuju besplatno“. Ideja ove kompanije je da promoviše Dubai kao vodeće turističko odredište i svojim putnicima omogući da putuju češće i porodično, te deca do 12 godina putuju besplatno.
Putnici koji polaze iz Beograda mogu da iskoriste pogodnosti ove kampanje prilikom kupovine karata na letu za Dubai do 31. jula, a za putovanja do 10. septembra 2013. godine.
Dubai brzo postaje jedna od najpopularnijih destinacija za građane Srbije. Sa neograničenom ponudom suncem okupanih plaža i neba koje ugošćava najvišu svetsku zgradu, Burdž Kalifa, Dubai je privlačan i nudi doživljaje pune zabave za celu porodicu. Sa tačnim, pristupačnim i direktnim letovima kompanije flydubai, putnici iz Srbije mogu uštedeti na putovanju do UAE i imati više mogućnosti za trošenje u gradu.
Početna cena povratne karte za letove na liniji Beograd - Dubai je 349 evra. Tokom promotivnog perioda flydubai je povećao nedeljnu frekvenciju na četiri leta iz Beograda. Letovi iz glavnog grada Srbije su četvrtkom, petkom, subotom i nedeljom.

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi:

Najnovije vesti