Samsung Galaxy Note 8.0: Kreativna moć vrhunske tehnologije

Samsung Galaxy Note 8.0: Kreativna moć vrhunske tehnologije

Autor: | 31/05/2013

0

Kompanija Samsung Electronics predstavila je na Mikser festivalu kreativnu moć novog Note uređaja od 8 inča, GALAXY Note 8.0. U posebno dizajniranoj zoni, Samsung je posetiocima ovog festivala omogućio da iskažu svoju kreativnost i da se zabave transformišući svoje fotografije uz pomoć inovativnih funkcija. Naprednu tehnologiju, koja donosi evoluciju u ovoj kategoriji, Samsung je ove godine podelio sa svim posetiocima Mikser festivala. Oni su na licu mesta mogli da se uvere u multimedijalne performanse ovog uređaja, uz demonstraciju karakteristika koje čine da ovaj uređaj postane savršen sklop prenosivosti i vrhunskih funkcija.
- GALAXY Note 8.0 je inovativan uređaj u džepnom izdanju koji omogućava vrhunski multitasking, obogaćuje i poboljšava svakodnevni život i čini komunikaciju lakšom, bilo da je reč o poslu ili zabavi - rekao je Saša Oravec, direktor telekomunikacija Samsung Electronics za SEAD region i istakao:
- Opremljen inteligentnim S Pen-om, Note 8.0 spaja najnovije tehnološke inovacije i lakoću korišćenja tradicionalnih papira i olovke, stvarajući na taj način novo iskustvo korišćenja u pokretu. Verujem da će ovaj uređaj poboljšati način života i korisnicima u Srbiji i zadovoljiti sve zahteve modernog života.

GALAXY Note 8.0 je opremljen korisnim funkcijama koje olakšavaju svakodnevni rad i komunikaciju. Opcija za kreiranje više prozora omogućava vrhunski multitasking čime se ekran od 8 inča deli zbog optimalnog pristupa većem broju „živih“ aplikacija. Tu je i nova generacija Samsungove inteligentne olovke S Pen sa unapređenim načinom korišćenja, kao i pristup kompletu S Note formulara i alatki koje vam omogućavaju da stvarate, uređujete, upravljate i objavljujete svakodnevne dokumente. Samsungova tehnologija, takođe, omogućava uživanje u elektronskim knjigama sa optimizovanom rezolucijom, video i glasovnim pozivima. Pored toga, komplet uzbudljivih novih sadržaja i servisa su unapred instalirani za korisnike bez dodatnih troškova, te se tako na uređaju Samsung GALAXY Note 8.0 po prvi put nalaze inovativne opcije Flipboard i Awesome Note.

Pametni dnevnik za život u pokretu
Tanak i dovoljno kompaktan da postane savršeno društvo za rad i zabavu u pokretu, GALAXY Note 8.0 donosi moćne performanse i funkcije koje mogu da podrže čak i najzahtevnije životne stilove. Osmišljen tako da efikasno čuva i upravlja vašim ličnim i poslovnim podacima, ovaj uređaj pruža korisnicima savršenu džepnu organizacionu alatku koja se uvek nalazi nadohvat ruke. Praktični S Note i opcija S Planner pomažu korisniku da obavlja svakodnevne zadatke, uključujući beleške sa sastanaka, listu obaveza kao i zapise u ličnom dnevniku. Svi sadržaji se mogu uneti i ažurirati do najsitnijih detalja zahvaljujući evoluciji inteligentne olovke Samsung S Pen. Takođe, S Pen vam omogućava i konverziju rukopisa u tekst i alatke za uvećanu produktivnost koje podržavaju prepoznavanje formula i oblika.

Novi sadržaji i servisi
GALAXY Note 8.0 je opremljen unapred instaliranim sadržajima i aplikacijama kako bi zadovoljio potrebe korisnika masovnih multimedijalnih sadržaja. Unapređeni servis Chat-On nudi laku instant razmenu poruka kao i grupno četovanje u višestrukim formatima – slike, video, audio, kontakti. Awesome Note, integrisana aplikacija koja je predstavljena kod android tablet računara po prvi put sa modelom NOTE 8.0, u stanju je da se koristi neograničen broj puta za hvatanje beleški uključujući opcije Memo, Diary i liste Must-remember. Što se tiče aplikacije Flipboard, vaše novosti, društvene mreže i drugi podaci dolaze u jednom elegantnom formatu koji se može okretati, tako da možete da uživate u svim svojim novostima i divnim životnim trenucima na jednom mestu. Kompanija Flipboard je razvila verziju svoje aplikacije koja je prilagođena ekskluzivno Samsungu omogućavajući korisnicima da koriste funkciju „lebdenja“ olovke S Pen radi pregledanja naslova članaka ispod glavnih naslova aplikacije Flipboard na ekranu. I na kraju, opcija Smart Remote vam daje univerzalni daljinski upravljač i vodič za elektronsko programiranje dopuštajući vam da bez imalo muke odredite kako ćete gledati TV i video.

Novo doba S Pen inteligencije
Optimizovana da pomogne personalizovanoj kreativnosti, olovka Samsung S Pen je evoluirala kako bi poboljšala svakodnevnu upotrebu i kretivno izražavanje. U sastavu tablet računara, S Pen predstavlja produžetak uređaja GALAXY Note 8.0. Kada se S Pen izvuče, uređaj će automatski lansirati inovativne funkcije kao što su Pen Detection koja će predložiti prilagođene menije za koje misli da će vam biti potrebni kao i Page Buddy, funkcija koja će intuitivno aktivirati najnoviji prilagođen S Note osnovni ekran.
S Pen tehnologija je sada toliko napredna da olovka više ne mora da dotakne ekran. Sa opcijom Air View, olovka S Pen treba samo da „lebdi“ iznad ekrana za skraćeni pregled video snimaka, elektronske pošte, fotografija i sastanaka na S Planner-u bez otvaranja datoteke ili aplikacije. S Pen Gesture dopušta lako doterivanje i kropovanje slika i sadržaja, dok Paper Artist i Photo Note omogućavaju umetničku personalizaciju fotografija.
Uz to, po prvi put u kategoriji GALAXY NOTE, možete da koristite S Pen da kontrolišete fizički meni/dugmiće na uređaju pomoću tehnologije WACOM.

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi:

Najnovije vesti