Bojana Ordinačev: Luda sam za torbicama i cipelama

Bojana Ordinačev: Luda sam za torbicama i cipelama

Autor: | 24/02/2013

0


Jedna od lepih mladih glumica, Bojana Ordinačev opisuje svoj modni stil kao ležeran, zbog čega u njenom ormaru caruju farmerke i majice. Večernje prilike zahtevaju svečane krpice, uz koje obavezno nosi visoke potpetice. Zvezda prve srpske telenovele "Jelena" kaže da se ne drži strogo nametnutih stilova modnih stručnjaka, već da je sklona eksperimentisanju i prilagođavanju trendova svom senzibilitetu.
- Neću po svaku cenu obući nešto što je hit sezone, već isključivo ono u čemu se dobro osećam - kaže Bojana Ordinačev, koja trenutno radi u pozorištu "Boško Buha". - Preko dana volim da budem kežual obučena. Ovaj način odevanja garantuje udobnost i ležernost, a osim toga sa njim ne mogu nikada da omanem za koju god priliku da se spremam. Mislim da u toj varijanti uvek izgledam moderno i atraktivno. Fetiš su mi farmerke i to u kombinaciji sa cipelama na štiklu!

Šta je za vas osnovna komponenta dobrog modnog ukusa?
- Ne bih mogla da izvojim jednu osnovnu, ali treba nositi ono što vam lepo stoji i u čemu se osećate prijatno. Ne treba uvek obavezno pratiti svetske trendove.
Šta na ženi ne volite da vidite?
- Ne postoji stvar koju ne volim da vidim na ženi, ali ako moram da izdvojim rekla bih veštački nokti. Mada, ima žena koje i to znaju da nose, pa mi je onda to u redu.
Torbice ili cipele?
- Nezahvalno pitanje (smeh). Ta dva modna detalja nikada se ne razdvajaju. Luda sam i za torbicama i za cipelama.
Najdraži odevni komad?
- Osim cipela i torbica, volim bundice.
Najskuplji i najjeftiniji odevni komad u ormaru?
- Najjeftinije su mi letnje majice i japanke, a najskuplje bundice, monton... Ne žalim da dam novac za obuću i jakne, jer ih često nosim više sezona. Isplate mi se bez obzira na sumu koju sam za njih izdvojila.
Ko je za vas ikona stila?
- Sijena Miler i Olivija Palermo.
Predstojeće proleće iskoristićete da...?
- Nadam se da ću više raditi. Volela bih negde da otputujem, usput obavim mali šoping. Krpica nikada dosta.

Izvor: Novosti

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još

Najnovije vesti