Neda Ukraden: Otvorena za mogućnost nove ljubavi

Neda Ukraden: Otvorena za mogućnost nove ljubavi

Autor: | 10/07/2014

0

Pevačica Neda Ukraden promovisala je novu pesmu "2 i 22" i otkrila šta joj je presudno kod odabira muškarca.

Novi singl "2 i 22", koji je uradila u saradnji sa Đomlom KS-om, Neda Ukraden je premijerno predstavila u Glazbenom šou Dalibora Petka, na Narodnom radiju.

Sa ovom pesmom će nastupiti na ovogodišnjem Marco Polo festu u Korčuli, gde je pre tri godine osvojila prvu nagradu Festivala.

Upravo u Korčuli je snimljen i spot za novu pesmu.

Budući da spot prikazuje lepote hrvatskog primorja i vrelu letnju atmosferu, Neda Ukraden je otkrila planove za predstojeće uzbudljivo leto.

-Radićemo, ali uvek ukradem par dana oko svog rođendana, kad se moja porodica i ja odmaramo u našoj kući u Boki Kotorskoj- rekla je Ukraden.

Pevačica je rekla da more preferira više od planina, kao i da su joj omiljenije svirke na plaži nego nastupi u klubovima.

- Volim i izlaske sa prijateljicama i večere u dvoje - napomenula je, a kada su je upitali za izbor muškarca, pevačica je priznala da joj je bitno da se lepo oseća u muškom društvu.

- Može i crn i plav, i mlađi i stariji, samo da ne budem smešna ili tragična u tim kombinacijama. Želim da se lepo osećam u muškom društvu, ali ne da me ljudi saželjavaju ili da meni baš bude neprijatno zbog njegovih godina - rekla je pevačica kroz smeh.

Nova pesma "2 i 22" će se naći na njenom predstojećem albumu, koji najavljuje za kraj jeseni.

Izvor: Story

Foto: Life Content

Komentari (0)

Loading
Goran Anicic hellomagazin
Tagovi: neda ukraden