Upoznajte Aleksu, najsimpatičnijeg "Malog princa" na svetu! (foto/video)

Upoznajte Aleksu, najsimpatičnijeg "Malog princa" na svetu! (foto/video)

Autor: | 02/12/2015

0

Gledaocima se uvukao pod kožu kao jedan od voditelja "Malog dnevnika" na RTS, a zatim je zadavao glavobolje trenutno najpopularnijem TV paru "Andriji i Anđelki", koji su mu na jednu noć glumili bebisiterke. Svestrani dečak Aleksa Radujko (8) od 26. novembra uveseljava i vršnjake u bioskopima širom Srbije kao Mali princ u istoimenoj prvoj animiranoj ekranizaciji remek-dela francuskog pisca Antoana de Sent Egziperija. Na kastingu, od čak 1.200 dece, šansu da oživi glas malenog zvezdanog putnika dobio je upravo Radujko, koji se po mišljenju kolega glumaca odlično snašao na novom zadatku.

Aleksa na snimanju sa Andrijom i Anđelkom
- Nisam znao kako izgleda biti deo crtanog filma, pa sam bio nestrpljiv da ga pogledam - kaže za "Novosti" plavokosi dečak. - Za Malog princa znao sam samo iz priča mame i tate, a knjigu sam pročitao posle snimanja. Mama me je prijavila na konkurs. Sećam se da je jedno veče tražila snimke iz "Malog dnevnika". Kad je odabrala najbolji, poslala ga je režiseru sinhronizacije Nikoli Bulatoviću. Za to što sam postao Mali princ zaslužna je mama, a ja zato što sam talentovan.

Mada bi voleo da se ponovo okuša u sinhronizaciji crtaća, Aleksa još ne razmišlja o tome hoće li jednog dana postati glumac.


- Svidelo mi se da budem u seriji "Andrija i Anđelka", ali još ne znam šta ću biti kad porastem. Imam mnogo obaveza, pa se sa drugarima najviše družim u školi i tokom vikenda. Mnogo volim fudbal. Možda mogu da budem i glumac i fudbaler, ako se lepo organizujem - izložio je Aleksa planove za budućnost.

Komentari (0)

Loading
hellomagazin promo/printscr/twitter
Tagovi:

Pročitajte još

Najnovije vesti