Poznati u ulozi kuvara: "Jamie & Metro škola kuvanja" uskoro u Beogradu

Poznati u ulozi kuvara: "Jamie & Metro škola kuvanja" uskoro u Beogradu

Autor: | 05/02/2015

0


Da ste juče bili u HoReCa centru kompanije "Metro", pomislili biste da ste na snimanju neke vrhunske gastro emisije sa celebrity učesnicima. Doduše, ne biste baš mnogo pogrešili, samo što se nije radilo o TV emisiji, već o prvom času "Jamie & Metro škole kuvanja", koji su držali poznati i cenjeni kuvari - Uroš Urošević i Jovica Jovičić, a kulinarske finese su učili sportisti, muzičari, TV voditelji, glumci, modni stručnjaci...


Kraj šporeta, sa keceljama, prvo smo zapazili Nenada Pagonisa, višestrukog svetskog šampiona u kik boksu, i kreatora Igora Todorovića, kojeg su mirisi i ukusi italijanskih specijaliteta, koji su bili prva "lekcija", vratili u dane kad je živeo u toj zemlji. Milan Mumim, odavno poznat kao vrhunski "kuvar amater", usavršavao je svoje znanje, baš kao i Maja Odžaklijevska, Tanja Vojtehovska, Danijela Mladenović, Sanja Radan, Nemanja Velikić

Nina Lečić povremeno se udaljavala od šporeta, da bi brojnim novinarima odgovorila na najčešće postavljano pitanje - šta njen suprug Leka i sin Lav najviše vole da jedu. Iva Štrljić striktno vodi računa o svakoj namirnici, koja se nalazi na njenom jelovniku, ali to je nije sprečilo da što više nauči o spremanju vrhunskih pasti. Da svaki zanimljiv događaj krije i ponekog potpuno neočekivanog gosta, uverili smo se i ovog puta. Malo ko bi pomislio da će na času kuvanja sresti modnu blogerku Zoranu, ali - ona je vrlo pažljivo slušala Jovicu i Uroša.

Na samom početku rekli smo da je ovo bio prvi čas u "Jamie & Metro školi kuvanja", čiji će polaznici moći da se upoznaju sa specijalitetima, ukusima i tajnama najpoznatijih svetskih kuhinja. Svi koji žele da je pohađaju, mogu da se prijave putem sajta i Facebook stranica METRO Cash & Carry, Horeca Centra i Color Press grupe.

Autor: Brankica Treskavica; Life Content
Foto: Mirko Tabašević; Life Content

Komentari (0)

Loading
Tamara Roksandić hellomagazin

Pročitajte još